GündemEkonomiGörüntülü Haberler

İSTİHDAM FUARI AÇILDI

İstihdam Fuarının 5’incisi açıldı. Gala Yaşam ve Aktivite Merkezinde açılan fuara işçiler yoğun ilgi gösterdi. Çalışma ve İş Kur, Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Üniversitesi, GMKA’nın katkısı ile düzenlenen fuar Gala bahçesinde yapılan açılış konuşmaları sonrasında açıldı.

Çalışma ve İşkur İl Müdsürü Nazım Balcı: ‘Bu fuar çalışmamızla istihdam seferberliğine katkı sunuluyor’ dedi. Geçmiş yıllarda yapılan fuar çalışmalarında yüzlerce işsizin iş imkânı bulduğunu ifade eden Müdür Balcı, bu yılda önemli bir işe yerleştirme rakamına ulaşılacağını tahmin ettiğini dile getirdi. Yeni mezun olacak mezunlar işverenlerle yüz yüze gelecek ve bu fuar ile iş imkânı da bulmuş olacaklar.
58 özel sektör

6 KURUM 2 STK

58 özel sektör işvereni, 6 Kamu Kurumu, 2 Sivil Toplum Kuruluşu’nun stant açtığı Fuarda, özel sektör işverenlerinin 50’nin üzerinde işçi çalıştırdığı belirtildi. Bu firmaların büyük çoğunluğunun işgücü ihtiyacı bulunduğunu söyleyen Çalışma ve İŞ Kur İl Müdürü Nazım Balcı, ‘ fuar aracılığı ile işgücüne katkı sağlanmış olacaktır’ dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu