Gündemİlçe Haberleri

İVRİNDİ MODERN MEZBAHANEYE KAVUŞUYOR

Balıkesir’in en modern entegre tesisi İvrindi’de kurulacak.

Mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarını sürdüren, ilçesi için sürekli girişimlerde bulunan İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’in İvrindi’nin meşhur kuzusunu tanıtmak için yapmış olduğu girişimler sonuç verdi.

Aydeniz Et ve Hayvancılık çatısı altında Balıkesir TKDK desteği ile IPARD yatırımları kapsamında entegre et tesisi sözleşmesini imzaladılar.

Aydeniz Et adına şirket temsilcileri Yusuf Yalçın ve Güven Kılıç İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz’ i ziyaret ederek tesisin inşaatına başlayacaklarını bildirdiler. İşletme temsilcilerinin kurulacak tesisin 10 ay gibi bir sürede bitirip işletmeye alacaklarını, amaçlarının da İvrindi başta olmak üzere ülkemizde İvrindi’nin meşhur kuzusunun yanında Balıkesir etini daha iyi bir noktaya taşımak, İvrindi kuzusunu hak ettiği marka değerine kavuşturmak, güvenilirliğini sağlamak ve ilçede istihdam sağlamayı hedeflediklerini ifade ettiler. İmzalanan protokol sonunda açıklama yapan Başkan Cengiz; ” İlçemize değer katacak, vizyonunu genişletecek ve de İvrindi’mizin meşhur kuzusunu sadece isimle değil layık olduğu değeri kazanması açısından ciddi bir adım atmış bulunmaktayız. Hayvancılık ile geçinen bir ilçe olarak hak ettiği değeri görebileceği, daha fazla kazanım sağlayabileceği ve de istihdama katkıda bulunabilecek anlaşmamızın öncelikle İlçemiz İvrindi başta olmak üzere her iki taraf adına hayırlı uğurlu olmasını diliyor, ilçemiz için bol kazançlar getirmesini temenni ediyorum.” Dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu