İlçe HaberleriSiyaset

İvrindi’de AK Parti Esnafın Nabzını Tutuyor

Balıkesir'in İvrindi ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor.

İvrindi’de AK Parti Esnafın Nabzını Tutuyor

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde 31 Mart Mahalli İdareler Genel seçimlerine sayılı günler kala, seçim çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bu süreçte Balıkesir AK Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz liderliğindeki ekip, ilçede yoğun bir çalışma temposuna girdi. Özellikle esnaf ziyaretleri, seçim çalışmalarının önemli bir parçasını oluşturuyor.

Son ziyaretlerinde, Milletvekili Canbey ve Belediye Başkanı Cengiz, İvrindi’deki esnafları ziyaret ederek onlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi. Esnafın nabzını tutarak taleplerini dinleyen ekip, aynı zamanda vatandaşlarla 2024 yılı projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Bu ziyaretler sırasında, İvrindi’nin ekonomik ve sosyal kalkınması için atılacak adımlar üzerine fikir alışverişi yapıldı.

İvrindi'De Ak Parti Esnafın Nabzını Tutuyor

Özellikle Milletvekili Canbey, esnafın İvrindi’nin bel kemiği olduğunu vurgulayarak, onların görüşlerine ve taleplerine büyük önem verdiklerini dile getirdi. Ayrıca, İvrindi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Yusuf Cengiz ile birlikte ilçe teşkilatıyla uyum içinde çalışarak, İvrindi’nin geleceği için projeler geliştirdiklerini ifade etti.

Milletvekili Canbey, yaptığı açıklamada, İvrindi’nin milli iradeyi en yükseğe taşıyarak kendine yakışanı yapacağına inandığını belirtti. Bu süreçte, İvrindi’nin gelişimine ve refahına katkı sağlayacaklarını, vatandaşların huzur ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

 

Haber: Bülten

Öztaylan: ‘Bandırmanın İhtiyacı Olan Şey Değişim’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu