İlçe HaberleriSiyaset

Muhtarın Yeni Rakipleri: Amca Oğlu ve Dayı Oğlu

Balıkesir'in Kepsut ilçesine bağlı Sarıçayır Mahallesi'nde, yerel muhtarlık seçimleri heyecanla yaklaşıyor. Bu kez akraba üç muhtar adayı yarışıyor.

Muhtarın Yeni Rakipleri: Amca Oğlu ve Dayı Oğlu

Muhtarin Yeni Rakipleri Amca Oglu Ve Dayi Oglu 1

Amcasının Oğlu ve Dayısının Oğluyla Yarışacak

Mahallede kayıtlı 20 seçmenin bulunduğu bu seçimde, mevcut muhtar Mehmet Elçi’nin yanı sıra amcasının oğlu Mustafa Elçi ve dayısının oğlu Ahmet Doğru da adaylar arasında yer alıyor.

2019’da Yeğeniyle Yarışmış

Mahalle muhtarı Mehmet Elçi, 69 yaşında ve bu seçimde yeniden aday. Elçi, doğup büyüdüğü Sarıçayır Mahallesi’nde uzun yıllar hizmet vermiş bir isim. 2019’daki seçimde de yeğeniyle yarışmış ve kura sonucunda muhtar seçilmişti. Şimdi ise rakipleri arasında akrabaları var.

Adaylar Projelerini Anlatıyor

Mehmet Elçi, mahallede yaptığı çalışmaları anlatırken, altyapı sorununu çözmeyi hedeflediğini belirtiyor. Diğer adaylardan Mustafa Elçi ise şehir yaşamından uzaklaşarak doğaya dönme kararı almış ve Sarıçayır’a dönmüş. Onun da hedefi mahalleye dirlik, düzen ve huzur getirmek. Üçüncü aday Ahmet Doğru ise mahalleyi tanıtmayı ve altyapıyı güçlendirmeyi amaçlıyor.

Eşler de Destek Veriyor

Muhtar adaylarına destek verenler sadece kendileri değil. Adayların eşleri de seçim sürecinde aktif rol alıyorlar. Mehmet Elçi’nin eşi Emine Elçi ve Mustafa Elçi’nin eşi Hatice Elçi, adaylarına olan desteklerini dile getirirken, akrabalık bağlarının rekabeti engellemediğini vurguluyorlar.

Son Söz: Sandık

Seçimlerin ne getireceği bilinmez ancak adaylar, birbirlerine karşı dostane bir rekabet içindeler. Sandık sonucunun her şeyi ortaya koyacağına inanıyorlar ve köylerine hizmet etmek için yarışıyorlar.

Haber: Bülten

Muhtardan Seçmenlerine 250 Kg Sıvı Yağ

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu