GündemSiyaset

İYİ PARTİ’Lİ KADINLAR 8 MART’I KUTLADI

İYİ Parti’li kadınlar dün Ali Hikmet Paşa Meydan’ında bir araya gelerek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir basın açıklaması yaptı.

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Begüm Küçükoğlu, ülkeye kadın eli değmesinin vakti geldiğini söyledi.

Kadının yaşamdaki önemine dikkat çeken Küçükoğlu, “Bugün kadın vekil sayımız 81 oldu diye savrulan nutuklar, nefse rüşvet vermekten başka bir şey değildir. Çünkü 1935’lerde Atatürk’ün Türkiye’sinde 17 kadın vekil bizi dünya 2.si yaparken 2018’li yıllarda 81 kadın vekilimiz olması bizi ancak 133.sıraya taşıyabiliyor. Bir milletin ulaştığı seviye, geçmişiyle bugünü kıyaslayarak değil; dünya milletleri ile kendi ülkesinin bugün ulaştığı duruma göre ölçülür. Geliniz bir olalım birlik olalım, şu güzel ülkemize bir kadın eli değsin. Bu vesileyle Dünya Kadınlar Gününün sadece kadınlarımıza değil, bütün milletimize sevgi, saygı, mutluluk ve ümit dolu günler getirmesini diliyorum” diye konuştu.
İYİ Parti İl Başkanı Nedim Tuna’nın da katılarak destek verdiği AHP Meydanı’ndaki basın açıklamasında İYİ Partili kadınlar, “İyilik her şeyi çözer, “İyilikle bütün kötüleri yeneceğiz”, “kötü günde sadece iyiler yanınızda olur”, “İyilik insanlık sanatıdır”, “Cesurlar burada” yazılı dövizler taşıdı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu