Gündemİlçe Haberleri

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa kararı aldı

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu istifa kararı aldı.

Yavuz Ağıralioğlu partisinden istifa kararı aldı. İyi Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, yarın Meclis’te basın toplantısı yapacak.

Geçtiğimiz günlerde Ağıralioğlu yaptığı açıklama ile gündeme oturdu. “Masada bize pusu kuruldu”demişti.  İYİ Partili Yavuz partisinden istifa ediyor. İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti  Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşmesiyle ilgili “Yarın vedalaşmaya gideceğim” dedi.

‘MASADA BİZE PUSU KURULDU’ DEMİŞTİ

İyi Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM‘de gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığıyla ilgili sürece itiraz etti. Ağıralioğlu, dikkat çeken ifadeler kullandı..

Yavuz Ağıralioğlu’nun açıklamaları şöyleydi:

Biz bugün çok önemli bir eşiğe geldik. Vicdan, tercih, tarih, hukuk, insaf sıkışmıştır. Millet tercihiyle sıkışmıştır. Bugün de yaşamış bu sıkışıklığa can suyu olabilmek için can suyu olduk.

İLKELİ SİYASETİN DİLİNİ KULLANIYORUM

Vatanına, milletine, şehidine herkesin borcu vardır. Türk devletine gönlü olan, dini, dili ne olursa olsun herkesin devletin bu şerefli makamı pazarlık masası olmaktan çıkarmaktır. Ben ilkeli siyasetin, namuslu siyasetin dilini kullanmaya gayret ediyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu