Gündemİlçe Haberleri

Balıkesir’de Yağmurlu Hava

Balıkesir’de Yağmurlu Hava

Balıkesir’de beklenen Yağmur geldi. Yağmur dün sabah saatlerinde başladı ve şehri etkisine aldı. Ara ara gökyüzünde yıldırım göründü.

Balıkesir son günlerde yaz aylarından kalma sıcaklıkları yaşadı. Balıkesirli vatandaşlar, dün sabah saatlerinde kışa geri döndü. Balıkesir’de meteorolojinin uyarıları yerini buldu. Beklenen yağış dün sabah şehri etkisi altına aldı. Akşam saatlerine kadar devam eden etkili yağış sonucu bazı noktalarda trafik durma noktasına geldi. Vatandaşlar yağışı umursamadılar. Otobüs durakları ve bina altlarına sığındı.

Yagmir

Şemsiye Seçimi Nasıl Olmalı ?

Kötü havalarda tek etkili ve uygun fiyatlı yolu olmaya devam ediyor. Böyle yeri doldurulamaz bir aksesuarın seçimine tüm sorumlulukla yaklaşılmalıdır, bu yüzden doğru şemsiyeyi seçmek için türlerine göz atacağız.

Şemsiye türleri:

Her şeyden önce, hangi şemsiyeyi hangi mekanizma ile satın almanın daha iyi olduğuna karar vermelisiniz. Mekanik şemsiye, tamamen manuel açılıp katlanır. Otomatik şemsiye, yapısı düğme ile açılmaktadır. Fakat şemsiyeyi kendiniz katlamanız gerekir. Yarı otomatik, kanopiyi açan düğmeyi kullanarak böyle bir şemsiyenin kısmi açılması sağlanır, ancak bundan önce kolu kendiniz uzatmanız gerekir.

2 tür şemsiye vardır. Katlanır şemsiyeler, otomatik mekanizma ile açılır. Küçük çantaya bile sığdıkları için avantajlıdır. Baston şemsiye manuel bir mekanizmaya dayanır. Kırılmaları çok daha az olasıdır. Bu nedenle mümkün olduğunda bu tür şemsiyeleri seçmek daha iyidir.

Şemsiyeler çeşitli kumaş türlerinden yapılır. Polyester iyidir çünkü çabuk kurur. Nemi ve güneş ışığını mükemmel şekilde uzaklaştırır. Dışa doğru, ipek veya saten kumaşa benzer. Teflon emprenyeli polyester, normalden biraz daha güçlüdür. Aynı zamanda, farklı aydınlatma altında rengini ve ışıltısını değiştirebilmesi bakımından da farklıdır.

Daha fazla bilgi için tıklayız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu