Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

İyi Parti’nin Güneşi Her Yerde

İyi Parti’nin güneşi her yerde. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Özlem Ural “Akşener’in Peşinde Dünyanın öbür ucuna gidecek ekipleriz.” 2023 seçimi dışında hiçbir derdimiz yok. Meral Akşener’in peşinde dünyanın öbür ucuna gidecek ekipleriz biz” diye konuştu.

İyi Parti’nin güneşi her yerde. İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Özlem Ural , “Şu an Türkiye’nin dört bir yanında aday adaylarının çalışmaları başlamış durumda. Bina giydirilen yerler bile var. Büyük bir ahenk, rengarenk bir seçim koşturması. İnsanların aklına girmek bu noktada çok önemli. Balıkesir’in merkezinde asılan 3 ayrı İYİ Parti tabelamız var. 4 olsun, 5 olsun, 6 olsun bu çok güzel bir şey.” dedi.

Ural, “Şu an Türkiye’nin dört bir yanında aday adaylarının çalışmaları başlamış durumda. Bina giydirilen yerler bile var. Büyük bir ahenk, rengarenk bir seçim koşturması. İnsanların aklına girmek bu noktada çok önemli. Balıkesir’in merkezinde asılan 3 ayrı İYİ Parti tabelamız var. 4 olsun, 5 olsun, 6 olsun bu çok güzel bir şey. Mahallelerde birtakım irtibat ofisleri, seçim merkezleri oluştura biliriz. Bunları yapabiliriz. Çok da şık olur ”dedi.


Halkımız Bizi Bulmakta Zorluk Yaşamasın İstiyoruz

İYİ Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Özlem Ural, “İyi ve dürüst insanlara sahip çıkacağız” dedi. Daha sonra Balıkesir’in merkezinde aday adaylığına yönelik açtığı irtibat ofisine değinen Ural, “Halkın bizi bulmakta zorlanmayacağı, ‘Özlem Ural’a hiç ulaşamadım’ dememeleri için şehrin merkezinde bir yerde olalım istedik. Bu iş Allah nasip eder de olur ise biz hizmet vereceğiz”


Vatandaşımızın Molasını Vereceği Bir Yer Olsun İstedik

“ Elbette telefon, dijital sistemler var. Hala daha köyünden merkeze gelen vatandaşın birtakım işler halletmesi gerektiği zaman sadece nefes alması için bile buraya gelebilir. Çayını, kahvesini alıp molasını verebileceği bir yer olsun istedik. Bu iş olursa bu ofisi muhafaza edeceğiz. Arkasından da eğer Ankara’ya gidersek unutmayacağız sözünü verdik. Seçmen tabii ki güvenilir bir aday üzerinden tercihini yapacak” açıklamasını yaptı.


“2023 Dışında Bir Derdimiz Yok!”

Ural, “Şu an Türkiye’nin dört bir yanında aday adaylarının çalışmaları başlamış durumda. Ayrıca  Bina giydirilen yerler bile var. Büyük bir ahenk, rengarenk bir seçim koşturması. İnsanların aklına girmek bu noktada çok önemli. Ayrıca Balıkesir’in merkezinde asılan 3 ayrı İYİ Parti tabelamız var. 4 olsun, 5 olsun, 6 olsun bu çok güzel bir şey. Mahallelerde birtakım irtibat ofisleri, seçim merkezleri oluşturulabilir. Bunlar yapılabilir. Çok da şık olur.”dedi.

 

 

İYİ Parti’nin Güneşi Heryerde

Ural ayrıca “ Her yerde İYİ Parti’nin güneşi nasılsa insanların hafızasına logomuzu kazıdı, görünürlüğümüz arttı. En geç 9 Nisan’a kadar bütün siyasiler listelerini teslim edecek. O zamana kadar beklemek değil, bir şeyler yapmak gerekir dedik. Bunu düşünerek hem araç giydirdik, hem amblemi görsünler diye afişimizi astık. 2023 seçimi dışında hiçbir derdimiz yok. Meral Akşener’in peşinde dünyanın öbür ucuna gidecek ekipleriz biz” diye konuştu.


“İnsanlarımıza sahip çıkacağız”

Bu süre zarfında odakların seçim olması gerektiğine dikkat çeken Ural, şu sözlerle açıklamasını noktaladı; “Göreve geldiğimizde şu bilinsin. Dürüst olacağız, doğru olacağız, şeffaf olacağız. Yanımıza gelmek isteyen insanlara sahip çıkacağız. Asla ve asla torpil yapmayacağız. Liyakatsiz ve yetersiz ise böyle bir şeyin arkasında durmayacağız. Her şey olması gerektiği gibi olsun çabasını süreceğiz. Ayrıca maruz kaldığımız şeyin arka planını anlatmak, paylaşmak herkesi üzecek ve yoracak. Bundan dolayı herkesin kafasında bir takım soru işaretleri bırakacak. O yüzden bu yaşanan olayı yanlış anlaşıldı, kesinlikle söylenmek istenen bu değildi diyerek kapatıyor olalım ve önümüze bakalım. Çünkü önümüzde toparlamamız ve düzeltmemiz gereken bir Türkiye meselesi var. Bir enkaz var. Gerçekten bir enkazı düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Bunlara göğüs gerdik. Bundan sonra da göğüs germeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber : Mustafa Sülün

Daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu