GündemGörüntülü Haberlerİlçe HaberleriSiyaset

İYİ’LER KAVGA İÇİNDE VE GERGİN

İyi’ler kavga içinde ve gergin. İYİ Parti düzenlediği basın toplantısında ‘’Herkes konuşsun’’ dendi ancak, konuşmalarda sorular ve cevaplar gerginlik yarattı. Partililer diğer partilileri susturmak için büyük çaba gösterdi.

Milletvekili İsmail Ok gazeteci ’ye çıkıştı. Bandırmalı aday adayı Adnan Tuksal Ok’un korumaları tarafından sert dille uyarılınca aynı sertlikte tepki verince toplantı bir anda partililer arasında bir gerginliğe dönüştü. Hızını alamayan Tuksal İl teşkilatında ki görevlilere de çıkıştı. Gerginlik had safhaya ulaşınca Balıkesir Milletvekili Ok sürekli ‘sus ya, sus ya, sus, sus’’ diyerek Tuksal’ı kalabalıktan uzaklaştırdı.

ADAY ADAYLARI İL BAŞKANINI DİNLEDİLER Mİ?
İYİ Parti Balıkesir şubesi Genel Başkanları Meral Akşener’in geleceğini duyurmak için toplantı düzenledi. Aday adaylarının da bulunduğu toplantıda tartışma çıkınca durum basın mensuplarına da yansıdı. Toplantıda, Balıkesir’in sorunları neler basından da dinlemek isteriz dedi il Başkanı Nedim Tuna. Dedi ancak, ‘partinin sorunlarını konuşalım’ anlayan Bandırmalı aday adayı Adnan Tuksal, ‘burada basın önünde mi bunu konuşacağız ‘diye çıkıştı.
GAZETECİ’YE TEHDİT
İyi Parti Balıkesir Milletvekili İsmail Ok’ta soruları yanlış anlayanlar arasındaydı. Toplantıda Kamil Akyürek ve Kemal Aydın’ın soruları İYİ Partililerin hoşuna gitmedi. Ok, Ilımlı bir şekilde İlk kez ‘’yanlış anlamış olabilirim’’dedi. Dedi ancak bir yere kadar dayanabildi. Gazeteci Aydın’ın yanına giden Ok burada Aydınla tarıştı. Gazeteci Kemal Aydın’ın soruları ise İsmail Ok’u kızdırdı. Ama asıl önemli olan gazeteciyi tehdit eden cümlelerdi ki oda Ok, taraftarı korumasından geldi.
TERBİYESİZLİK YAPMA!
Bandırmalı Aday adayı Adnan Tuksal İl’deki basın sorumlusu kadına da çıkıştı. Terbiyesizlik yapma! Diyen aday adayı ‘ben nerede nasıl davranacağımı bilen biriyim. Siz her şeye maydanoz oluyorsunuz. Her şeye karışıyorsunuz. Nasıl konuşacağımı sizden öğrenmeyeceğim. Başkan var vekil var burada… yakışıp yakışmadığına ben karar veririm. Siz karar veremezsiniz ona. Terbiyesizlere bak ya… 50 sefer söyledik…dedi. Genel Merkezden gelen sorumlu bayan ise ‘kadına böyle davranmayın’ demekle yetindi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu