Balıkesir Son Dakika HaberleriGündem

Kadın İnsiyatifi Vali Ustaoğlu İle STK’ları Konuştu

Balıkesir Kadın İnsiyatifi  Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ile buluştu.

Kadın İnsiyatifi Vali Ustaoğlu İle STK’ları Konuştu

 

Kadin Insiyatifi Vali Ustaoglu Ile Stklari Konustu 1

Balıkesir Kadın İnsiyatifi Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu ile buluştu. Valilik toplantı salonunda gerçekleşen buluşmada STK’ların çalışmaları ele alındı. Balıkesir’de STK çalışmalarının asrın felaketinde de ön alarak yardımlaşma ve dayanışmanın örneğinin sergilendiği belirtildi.

Kadın İnsiyatifi Grubu Valiyi Ziyaret Etti

27. Dönem Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir ve beraberindeki heyet Vali İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret etti. Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarından oluşan Balıkesir Kadın İnisiyatifi ,yaptıkları çalışmaları Vali Ustaoğlu’na sundu.

“STK’ların Bir Çatı Altına Gelebilmesi Güzel”

Aydemir öncülüğündeki heyet, Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu’na şehirdeki görev sırası boyunca başarılı bir dönem diledi. Vali İsmail Ustaoğlu ise; STK’ların aynı çatı altında biraraya gelmesinin önemine dikkat çekti. Bizim gelenek ve kültürümüzde yardımlaşma ayrı bir duygudur. Bunu en son yaşanan asrın felaketinde de net olarak gördük. Aynı acıları paylaşabiliyor ve yardımlaşabiliyorsak gerektiğinde acıyı bertaraf edebiliyorsak STK’lar bu yönde de önem taşıyor” dedi.

Kadin Insiyatifi Vali Ustaoglu Ile Stklari Konustu 2

Ustaoğlu “STK’larımız Organizasyon Hakimiyeti Kabiliyetini Gösteriyor”

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, “Devletimizin yükünü hafifletme adına bizde rahatlıyoruz. Dayanışma ve birlikteliğin STK’lar önemli. Bilgi, birikim ve tecrübelerle organizasyon hâkimiyetini sizlerde üyeleriniz vasıtası ile iletişim ağı oluşturup kurduğunuz bu yapı bizimde işimizi kolaylaştırıyor” ifadelerine yer verdi.

“Kuvayi Milliye Ruhu İle Küllerinden Doğmuş Bir Toplumumuz Var”

Ustaoğlu,“Toplumumuz yüzyıl önce Kuvayi Milliye’nin ruhunu oluşturan bu şehir milli mücadeleyi ateşlemiş ve toplum küllerinden doğup Türkiye Cumhuriyetini kurmuş. Darbe teşebbüsünden sonra insanlar ellerine bayrağı almış ideolojisine bakmadan vatan bayrak ve memleket duygusu ile tankların önüne durup mermiye siper oldurmuş. Tabiri caizse darbecilerin karşısında şehitler verip gazileri olan bir toplumuz.” Şeklinde konuştu.

Haber: Muhammed Can Akyürek

İlginizi çekebilir ; Balıkesir Valiliğinden Sağanak Yağış Uyarısı!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu