EğitimGündem

Balıkesirli STK’lardan BAÜN Desteği

Balıkesir’de mevcut ve yeni gelen üniversite öğrencilerini bilgilendirme amacıyla stant açtılar.

Balıkesirli STK’lardan BAÜN Desteği

Balıkesir’de üniversite öğrencilerini bilgilendirme amacıyla stant açtılar. AFAD, Kızılay ve benzeri STK’lar Kurtdereli heykeli önünde stant kurdu. Kurulan stantlarda şehri tanıtmak ve öğrencilere yardım amaçlandı.

Akyürek “Üniversite Öğrencileri Bizim Evlatlarımız”
TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı Semra Aman Akyürek’te stantta bilgilendirme amaçlı çalışan STK’lara kolaylık diledi. Ayrıca çalışmalarını dinleyen Akyürek öğrencilerin Balıkesir Üniversitemizi tercih etmeleri şehrimiz açısından da kıymetli. BAÜN öğrencilerimiz, eğitim yaşamları boyunca artık bizim öğrencilerimiz, bizim evlatlarımız” dedi. Stant ziyareti sırasında Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Muhittin Diker’de stantlarla ilgili ayrıntılı bilgiler aldı. Öğrencilere başarı diledi ve STK’larada kolaylık dilediler.

Balıkesirli Stk’lardan Baün Desteği

Öğrenciler Bilgilendiriliyor
Balıkesir’e yeni gelen öğrenciler bilgilendiriliyor. Balıkesir Üniversitesini tercih ederek şehre gelen her öğrenci için üniversite ayrı bir özen gösterirken STK’larda harekete geçti. BAÜN öğrencileri için şehrin merkezi noktalarında stantlar açıldı. Ayrıca açılan bu stantlarda öğrencilere şehir yaşamını kolaylaştırma hedeflendi. Öğrencilerin ihtiyacı olan konaklama, şehirde ihtiyaç duydukları ulaşım ve benzeri konularda her türlü bilgiler tek tek anlatılıyor. Muhammed Can Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu