GündemDünyadan Haberlerİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Kamp Ve Karavana İlgi

Kamp Ve Karavana İlgi

 

Balıkesir Bursa, Kütahya’nın doğal güzellikleri ve eko turizm tesisinin olması büyük bir avantaj. Balıkesir’de de özellikle içinde bulunduğunuz sene birçok kamp ve karavanlarla etkinlik yapıldı.

 

Aa 20220809 28603372 28603368 Harmanciktaki Kamp Ve Karavan Alani Ilgi Goruyor

ULUSAL STANDARTLARDA HİZMET

Geçtiğimiz gün Bursa Harmancık’ta kamp ve karavanlar ziyaretçilerin ilgisini çekti. Konuyla ilgili Harmancık Belediyesi açıklama yaptı.  Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) tarafından finanse edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesinin de destek verdiği proje kapsamında kamp ve karavancılar için ayrılan alanda ulusal standartlarda hizmet veriliyor denildi.

EKO TURİZM TESİSİ AVANTAJI

Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş, ‘’ Tesis yıllık ortalama 110 bin ziyaretçi ağırlıyor.   İçinde değişim kütüphanesinden karavan ve kamping alanına, yüzme havuzundan, duş, mutfak ve çamaşırhaneye, hobi bahçesinden kafeteryasına kadar her şey düşünülerek faaliyet gösteriyor. İlçemizin Bursa, Kütahya ve Balıkesir illerinin kesişim noktasında olması, doğal güzellikleri, eko turizm tesisimizin olması büyük bir avantaj’ ’dedi.

MECLİS KARARI ALINDI

Harmancık Belediye Başkanı Yılmaz Ataş : ‘’ Ekolojik turizme de örnek gösterilen projelerimize kamp ve karavan tesisimizi entegre ettik. Karavancı dostlarımız günlük 50 lira, çadır kampı yapmak isteyen misafirlerimize 25 lira gibi cüzi bir meclis kararımız ile fiyat uyguladık.” AA

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu