Gündem

KANDEMİR, YAPILAN TEZAHÜRATLARA DUR! DEDİ

KANDEMİR YAPILAN TEZAHÜRATLARA DUR! DEDİ

 

AK Parti Karesi ilçe kongresinde Vefa öne çıktı.Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu AK Parti’ye hizmet etmiş geçmiştekiler diyerek birlikte yürümeye devam mesajı verdi. Öte yandan kongre sırasında Genel Başkan Yardımcısı Kandemir’in , kendisine ve başkanların konuşmaları sırasında  yapılan isim ve sloganlı tezahüratlarına DUR! Demesi dikkat çekti. AK Parti siyaseti…ç. diyerek önemli mesajlar verdi.

Karesi ilçe kongresinde konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir konuşması sırasında tezahürat yaparak slogan atanlara cevap verdi.

Kandemir “hemen düzeltelim” biz AK Parti siyasi hareketinde bir kişiye tezahürat yaparız. Recep Tayyip Erdoğan haricinde hiçbir büyüğümüze ismini geçirip tezahürat yapmayız” dedi. Sevgimizi desteğimizi yürekten alkışla gösteririz. AK Parti siyasi hareketi, mevkilerin geçiciliğine inanan meseleye bir ideal uğruna bakarak siyaseti böyle anlamlandıran bir harekettir” ifadelerine yer verdi.

 

KARESİ’DE VEFA KOKAN KONGRE

AK Parti 7.olağan Karesi ilçe kongresi yapıldı. Karesi ilçe kongresi öncesi “yenilenme ve tazelenme vakti”diyen Cumhurbaşkanı Erdoğanın Ak partinin 18.kurulus yıldönümünde kongrelere dair söylemlerine yer verilerek başladı.   Kongrede bir konuşma gerçekleştiren  Karesi ilçe başkanı Yusuf Hocaoğlu bugüne dek Cumhurbaşkanımızın yolunda pekçok hizmet yaptık. Siyasi parti olarak bizim halka gitmemiz gerekiyor.Göreve başladığımda ziyaret icin ilk arayan Besob baskanımda aramizda Cumhurbaşkanımızın siz bize değil biz size geleceğiz sözünü hatırlatarak biz geliyoruz dedik. Anlayışımız budur”dedi. Hizmet döneminde verilen sözlerin önemine değinen Başkan Hocaoğlu konuşmasında yaşadıkları seçim dönemlerini hatırlattı” hizmet gidiyor ancak insanlar bizide görmek istiyorlar “mesajı verdi. Hocaoğlu, “Konuşacak cokşey var fakat şimdi konuşmak değil çalışmak zamanı ” dedi ve kendisinden önceki ilçe başkanlığı görevini yapmış başkanlarlada sahnede verilen birliktelik fotoğrafı ile teşekkür etti.

 

DİNÇER ORKAN “YARINA BİSMİLLAH DÜNE MAŞALLAH “   

Karesi belediye başkanı Dinçer Orkan, kendisine gösterilen teveccüh ile birlikte göreve gelmesi noktasında “hep sükrediyorum”ifadesini kullandı. Lider Erdoğana teşekkür  etti. Karesi belediyesi olarak yaptıkları İha lar ile ilgili projeye destek istedi. Yarına bismillah  düne maşallah sözleri ile konuşmasını tamamladı.

 

07D916F0 0B0C 4872 A064 2Ad9Ab7130F0

 

ÇELİK “GEÇMİŞİ UNUTMAMAK GEREKİR”

AK Parti milletvekili Adil Çelik,geçmişteki arkadaşları unutmamak önemli mesajı ile başladığı konusmasinda”geleceği hep birlikte kucaklayalım”dedi. AK Parti olarak kongremizi şu an yapıyoruz. Bir sözüm var geçmiş dönem başkanlarımız var ancak burada olmayanlarda var kendisi ile ilgili hedefe ulasamamis olanlar tablo bu.Balıkesirde oldugumuz icin bunu söylüyorum. Eski il,ilçe başkanlarımız buradalar ve basari bu.Ak partinin sihiri burada.”ifadelerine yer verdi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu