Balıkesir Son Dakika HaberleriSpor

Karateciler Kuşak İçin Yarıştı

Manyas ve Gönenli karateciler kuşak sınavında ter döktüler. Manyas Belediye spor Karate takımı kuşak sınavı ve Cumhuriyet Bayramı karate şampiyonası yapıldı.

Karateciler Kuşak İçin Yarıştı

Karateciler Kusak Icin Yaristi 2
Karateciler Kuşak İçin Yarıştı

Manyas Belediye Spor Karate takımı sporcularının kuşak sınavları Manyas spor salonunda yapıldı. Manyas Belediye Spor Karate takımı ile Gönen Karate takımı sporcularının üçüncü dönem kuşak sınavına 80 sporcu katıldı. Çocuklarının kuşak sınavı heyecanına ortak olmak için salona gelen aileler sınav sırasında çocuklarına destek verdiler.

Karateciler Kusak Icin Yaristi 1

100 Sporcu Katıldı

Kuşak sınavı sonrası 10 sporcu beyazdan, sarıya, 6 sporcu sarıdan,turuncuya,15 sporcu turuncudan yeşile, 14 sporcu yeşilden, mavi kuşağa, 15 sporcu maviden, kahverengiye 25 sporcu ise kahverengi kuşak sınavına katıldılar. İha’nın edindiği bilgiye göre kuşak sınavı sonrası yapılan karate şampiyonasına ise 100 sporcunun katıldığı açıklandı. Kuşak sınavı ve Cumhuriyet Bayramı karate turnuvasında başarılı olan ve dereceye giren karatecilere Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kudret Eğen ile diğer konuklar tarafından kuşakları, başarı belge ve madalyaları verildi.

Milli Sporcu Balıkesir’de Defnedilecek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu