GündemTürkiye Gündemi

Katliam Gibi Kaza

Katliam gibi kaza. Kayseri’nin Melikgazi ilçesinde tırın işçi servisine çarpması sonucu meydana gelen feci kazada can pazarı yaşandı. Katliam gibi kaza meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Esentepe Mahallesi Girne Şehitleri Caddesi ile Yeşilce Sokağın kesiştiği kavşakta meydana gelen kazada, 38 AEN 517 plakalı tır 38 R 0713 plakalı işçi servisine çarptı. Kazada işçi servisi sürüklenerek yan yattı. İçerisinde bulunan 33 kişi yara aldı. Yetkililer  ihbar üzerine bölgeye UMKE, sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk etti.. Kazada 1’i ağır 33 kişi yara aldı.

7 7

8 2

 

 

Kazada minibüs içerisinde sıkışan 2 kişi ekiplerin yoğun çalışması sonucu çıktı. Yaralı 33 kişi ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri kazanın meydana geldiği yolda güvenlik önlemi aldı. Kazanın ardından yaşanan can pazarı da objektiflere yansıdı.

 

9

7 8

 

Kazayla ilgili soruşturma başladı.

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

Kayseri Hakkında

Kayseri , Türkiye’nin bir ilidir. Türkiye’nin toplam nüfus bakımından en kalabalık 14. şehri olup yüzölçümü olarak Türkiye’nin en büyük 8. ilidir. İç Anadolu’nun büyük ticaret ve sanayi merkezidir.

Orta Kızılırmak Bölümünde, Erciyes Dağı’nın eteklerinde bir ildir. Ayrıca Kuzey ve kuzeybatıda Yozgat vardır. Bununla birlikte  kuzey ve kuzeydoğuda Sivas var. Doğuda Kahramanmaraş, güneyde Adana, güneybatıda Niğde, batıda ise Nevşehir illeriyle çevrilidir. Dünyanın ayrıca en eski şehirlerinden biri olan Kayseri (eski Mazaka, Ermenice: Մաժաք Mažak), klasik çağlarda Kapadokya adı verilen bölgededir. Kızılırmak’ın güneyinde bulunan bu bölge, Tuz Gölü’nden Fırat Nehri’ ne kadar uzanır. İpek Yolu buradan geçer. Bölge, pek çok uygarlığın beşiği olmuştur.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu