Gündemİlçe Haberleri

Kepsut Öğrencilerinden Şehit Eren Bülbül’e Vefa

Balıkesir'in Kepsut ilçesinde faaliyet gösteren Vefalı Yurt Kepsut Yerel Eylem Grubu Derneği, Şehit Eren Bülbül'ü Anma Projesi kapsamında etkinlik düzenledi.

Kepsut Öğrencilerinden Şehit Eren Bülbül’e Vefa

Kepsut Ogrencilerinden Sehit Eren Bulbule Vefa 1
Kepsut Öğrencilerinden Şehit Eren Bülbül’E Vefa

25 Kişi Etkinliğe Katıldı

Balıkesir’in Kepsut ilçesinde faaliyet gösteren Vefalı Yurt Kepsut Yerel Eylem Grubu Derneği tarafından düzenlenen etkinlik kapsamında, Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi eğitimcileri ve kursiyerleri ile birlikte, Trabzon’un Maçka ilçesinde bulunan Şehit Eren Bülbül’ün mezarı başında anma programı gerçekleştirildi.  İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün maddi destekleriyle hayata geçirilen “Şehit Eren Bülbül’ü Anma Projesi” kapsamında düzenlenen tur, 25 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Kepsut Ogrencilerinden Sehit Eren Bulbule Vefa 2
Kepsut Öğrencilerinden Şehit Eren Bülbül’E Vefa

Ziyarette Şehit Eren Bülbül’ün Annesi Öğrencileri Karşıladı

Şehit Eren Bülbül’ün annesi, Kepsut Belediyesi Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi eğitimcileri ve kursiyerlerini, Trabzon’da oğlunun mezarı başında karşıladı. Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı ve Şehit Eren Bülbül’ün kabri başında bulunan ziyaretçilerin hüzünlü olduğu gözlendi.

Kepsut Ogrencilerinden Sehit Eren Bulbule Vefa 3

Şehit Eren Bülbül’ü Anma Projesi Kapsamında Gerçekleştirilen Etkinlikler

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği “Şehit Eren Bülbül’ü Anma Projesi” çerçevesinde, Kepsut Belediyesi Şehit Eren Bülbül Gençlik Merkezi tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Proje kapsamında resim, şiir, kompozisyon ve masa tenisi yarışmaları gerçekleştirildi. Yarışmalarda dereceye giren kursiyerlere ödül olarak tablet, drone ve eşofman takımı verildi.

Kepsut Ogrencilerinden Sehit Eren Bulbule Vefa 4

 Anma Turu Katılımcıları Duygusal Anlar Yaşadı

Eğitimci ve kursiyerler, Şehit Eren Bülbül’ün anısını yaşatmak amacıyla gerçekleştirilen anma turunda duygu dolu anlar yaşadı. Mezar ziyareti sırasında yapılan anma etkinlikleri, katılımcıları hem düşündürdü hem de bir araya getirerek dayanışmayı pekiştirdi.

Haber: İHA

Kepsut’ta Gençler Eren Bülbül’ün İzinden Gidiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu