İlçe HaberleriSiyaset

Kepsut’ta Meşaleler Ahmet Akın İçin Yandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Kepsut Ziyaretinde Yoğun İlgiyle Karşılandı

Kepsut’ta Meşaleler Ahmet Akın İçin Yandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Kepsut ziyaretinde büyük bir ilgiyle karşılandı. Şehir girişinde meşalelerle karşılanan Akın, Kepsutlu hemşerileriyle gerçekleştirdiği buluşmalara Kapalı Pazar Yeri’nde devam etti. Akın’ın konuşması miting havasında geçerken, kırsal mahallelerdeki yoğun ilgi nedeniyle buluşmalar gece yarısını geçip ertesi günün ilk saatlerine kadar sürdü.

Simav Çayı’ndaki Kirliliğe Dikkat Çeken Akın, Çözüm Sözü Verdi

Akın, Simav Çayı’ndaki kirlilik sorununa dikkat çekerek çözüm için adımlar atacaklarını ve bu süreci vatandaşlarla birlikte yöneteceklerini belirtti. Kepsutlu hemşerilerine çözüm sürecinde düzenli bilgilendirme yapacaklarını ifade etti. Gece geç saatlere kadar süren kırsal mahalle ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi bir şekilde buluşan Akın, Simav Çayı’nın eski günlerine dönmesi için çaba göstereceklerini vurguladı.

Kepsut'Ta Meşaleler Ahmet Akın İçin Yandı

Akın: “Simav Çayı’nda Yeniden Piknik Yapacağız”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Simav Çayı’ndaki kirliliğin çözümüyle ilgili olarak “1 Nisan sonrası en kısa sürede belediye bürokratlarıyla birlikte Kepsut’u ziyaret edeceğim. Çözüm için bir takvim açıklayacağız ve vatandaşlarımızla birlikte çözüm sürecini yöneteceğiz. Simav Çayı’ndaki kirlilik ortadan kalkacak ve eski günlerde olduğu gibi bir arada piknik yapabileceğiz.” şeklinde konuştu.

Akın’ın Kepsut Ziyareti Gece Yarısını Geçti, Yoğun İlgi Devam Etti

Kırsal mahalle buluşmalarına gece yarısını geçerek devam eden Ahmet Akın, Simav Çayı’ndaki kirlilik sorununu çözme sözü verdi. Akın’ın gece geç saatlere kadar süren ziyaretleri, Kepsutlu vatandaşlarla samimi bir şekilde buluşmasına olan yoğun ilgiyle sürdü. Simav Çayı’ndaki kirliliğin çözümüne dair planları paylaşan Akın, vatandaşlardan gelen sorunları dinleyerek çözüm noktalarını belirledi.

Kepsut'Ta Meşaleler Ahmet Akın İçin Yandı

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Akın, Kepsut Esnafını ve Kurumlarını Ziyaret Etti

Akın, Kepsut ziyareti kapsamında esnaf ve kurum ziyaretlerine de özel bir önem verdi. Kepsut Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Ziraat Odası, Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile Süt Üreticileri Birliği’ni ziyaret eden Akın, hemşerileriyle buluşarak sorunları yerinde dinledi ve çözüm için çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

 

 

Haber: Bülten

Ahmet Akın Susurluk Yemek Vadisi Projesini Anlattı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu