Gündemİlçe Haberleri

Kepsut’un Çiğdemi Bahar’a Merhaba dedi

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü sosyal medya hesabından Balıkesir'in Kepsut ilçesinde baharın gelişinin ilk filizini paylaştı.

Kepsut’un Çiğdemi Bahar’a Merhaba dedi

Baharin Haberi Kepsuttan Geldi 1
Kepsut’un Çiğdemi Bahar’a Merhaba Dedi

Çiğdem Çiçekleri Baharı Müjdeledi

Kepsut’un ormanlarında, Baharın Müjdesi çiğdem çiçekleri açtı. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü’de açan çiğdem çiçeğini baharın müjdesi olarak sosyal medya hesabından paylaştı. Müdürlük “Çataldağ Ormanlarından, Baharın Müjdesi Çiçekler. Hayırlı Haftalar” mesajı verdi. Balıkesir’in Kepsut ilçesi ormanlarında, rengarenk çiğdem çiçekleri açarak doğanın uyanışını ilan etti. Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü, bu doğal güzellikleri  baharın müjdesini duyurmak için resmi sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı.

Doğanın Döngüsü Bir Kez Daha Başladı

Müdürlük, Çataldağ Ormanları’nda açan çiğdem çiçeklerinin görkemli görüntüsünü takipçileriyle paylaşarak “Çataldağ Ormanlarından, Baharın Müjdesi Çiçekler…Hayırlı Haftalar!” mesajını iletti. Kepsut’un doğal zenginlikleri, her yıl olduğu gibi bu baharda da insanları etkilemeye ve doğaya hayran bırakmaya devam ediyor. Çiğdem çiçeklerinin açmasıyla birlikte, bölge sakinleri ve ziyaretçileri, doğanın canlanışını coşkuyla karşılıyor. Bu muhteşem manzara, doğanın döngüsünün bir kez daha başladığını ve doğanın kendine has ritmini takip ettiğini gösteriyor.

Haber: Bülten

Ayvalık Baharın Gelişine Hazırlanıyor

İlgili Makaleler

Bir Yorum

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu