Spor

Kırmızı Beyazlılar Ligdeki Yerini Korudu!

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup'ta ilk yarıyı 13 puanla 12. sırada tamamladı. Son hafta maçı olmayan kırmızı beyazlılar, rakiplerinin aldığı sonuçlar karşısında sıralamada bir değişiklik yaşamadı.

Kırmızı Beyazlılar Ligdeki Yerini Korudu!

Balıkesirspor, TFF 3. Lig 4. Grup’ta ilk yarıyı 13 puanla 12. sırada tamamladı. Son hafta maçı olmayan kırmızı beyazlılar, rakiplerinin aldığı sonuçlar karşısında sıralamada bir değişiklik yaşamadı. Elazığ, Çatalca ve Nevşehir takımları mağlubiyetle haftayı tamamlarken, Bergama Belediyespor deplasmanda, Siirt ve Sultanbeyli takımları ise kendi sahalarında berabere kaldı.

Bu sonuçlarla birlikte Elazığ Futbol Kulübü 10 puanla son sırada, Çatalcaspor 12 puanla 14. sırada, Nevşehir Belediyespor ise 13 puanla 13. sırada kaldı. Kırmızı beyazlıların üzerinde yer alan Bergama Belediyespor ve Sultanbeyli Belediyespor ise 14’er puanla 10. ve 11. sıraları korurken, Siirt Özel İdare ve Orduspor 1967 takımları da 17’şer puanla 8. ve 9. sıradaki yerlerini sürdürdü. Bu sonuçlarla Balıkesirspor, bir hafta önceki yerini koruyarak ilk yarıyı 12. sırada tamamladı.

Kırmızı Beyazlılar Ligdeki Yerini Korudu!

Balıkesirspor, ikinci yarıya güçlü bir kadro ile girmek için 11 Ocak’ta başlayacak olan ara transfer döneminde önemli takviyeler yapmayı planlıyor. Yenilenen kadrosuyla kırmızı beyazlılar, ikinci yarıda dikkat çeken bir performans sergilemeyi hedefliyor. Ligdeki gelişmeleri takip etmek için gözler, transfer döneminde yapılacak takviyelere ve ikinci yarının başlamasına çevrildi.

 

 

Burak Meriç

Balıkesirspor Ligin İkinci Devresi İçin Hazır

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu