Spor

Kırmızı Beyazlıların Hedefi Galibiyet

Balıkesirspor'un Teknik direktörü Cem Cambaz, Bergama ile zorlu bir mücadele geçireceklerini ifade ederek taraftarlara tribün çağrısında bulundu.

Kırmızı Beyazlıların Hedefi Galibiyet

Balıkesirspor’un Teknik direktörü Cem Cambaz, Bergama ile zorlu bir mücadele geçireceklerini ifade ederek, “Çalışmalarımızı iyi bir şekilde tamamladık. İlk yarıyı olumlu bir sonuçla kapatmak istiyoruz. Taraftarlarımızı tribünlerde görmek ve takımımıza destek olmalarını bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

‘Hazırlıklar Hafta Boyunca Sürdü’

Balıkesirspor, 14. haftada 10 Aralık Pazar günü saat 14.00’te Atatürk Stadı’nda Bergama Sportif Faaliyetler ile karşılaşacak. Müsabakayı Uğurcan Gökler yönetecek. Sakatlığı nedeniyle Rahmi Anıl Başaran ve cezalı durumda olan Ömer Faruk Yaylacı bu maçta forma giyemeyecek. Kırmızı beyazlı ekip, Bergama maçının hazırlıklarını hafta boyunca sürdürdü. Önceki gün Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilen taktiksel çalışmayı teknik direktör Cem Cambaz yönetti. Cambaz, antrenmanda oyuncularını sık sık uyarılarda bulundu.

Kırmızı Beyazlıların Hedefi Galibiyet
Cem Cambaz

‘En İyi Mücadelemizi Ortaya Koymak İstiyoruz’

Balıkesirspor, Adana FK ve Tokat maçlarında gösterdiği performansla beğeni toplamış, ancak galibiyeti kaçıran bir taraf olmuştu. Moralli bir atmosferde geçen antrenmanlarda futbolcuların istekli ve hazır olduğu gözlendi. Teknik direktör Cem Cambaz, Bergama maçının zorlu geçeceğini belirterek, “Adana FK ve Tokat maçlarında ortaya koyduğumuz mücadele ile galibiyeti kaçıran taraf bizdik. Bu iyi futbolumuzu ve mücadelemizi Bergama maçında da ortaya koymak istiyoruz. İlk yarıyı moralli ve umutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz. Taraftarımızın desteğiyle birlikte bu zorlu mücadeleden galip ayrılmak istiyoruz. Dikkatli olacağız. Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan da olmayalım” dedi.

Kırmızı Beyazlıların Hedefi Galibiyet

Taraftarlara Tribün Çağrısı

Cambaz, Bergama’nın güçlü bir rakip olduğunu vurgulayarak, takımın iyi hazırlandığını ifade etti. Cezalı olan kaptan Berat Aydoğdu’nun forma giyeceği maç öncesinde Cambaz, taraftarları tribünlerde görmeyi ve takımlarını desteklemeyi beklediklerini söyledi. Kırmızı beyazlı ekip, bu maçı kazanması halinde puanını 15’e çıkartacak ve ilk yarıyı umutlu bir şekilde tamamlamayı hedefliyor.

Burak Meriç

Atatürk Stadyumu’nda Zirve Mücadelesi Başlıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu