GündemEğitim

KIYIKLIK’TAN ENSAR VAKFI’NA ZİYARET

3 dönem Bağcılar Belediye Başkanlığı, 23. ve 24. Dönem İstanbul Milletvekilliği görevlerinde bulunan Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Feyzullah Kıyıklık Ensar Vakfı Balıkesir Şubesini ve Ensar Vakfı Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrencileri ziyaret etti.

Ak Parti Balıkesir Milletvekili ve MKYK üyesi Yavuz Subaşı, Ak Parti Balıkesir Milletvekilleri Av. Belgin Uygur, Mustafa Canbey, Av. Pakize Mutlu Aydemir, Ak Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’da Ensar Vakfı Balıkesir Şubesini ziyaret ederek Ensar Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Yasin Sağay’dan vakfın çalışmaları hakkında istişarelerde bulunuldu. Şube Başkanı Yasin Sağay, Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Feyzullah Kıyıklık’a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek hat sanatı ile yapılan tabloyu takdim etti.

Şube ziyaretinin ardından Ensar Vakfı Erkek Öğrenci Yurdu ziyaret edilerek öğrenciler ile birlikte misafirler öğle yemeğinde bir araya geldi .Ensar Vakfı Yönetim kurulu Başkanvekili Feyzullah Kıyıklık ve beraberindeki misafirler yurt binasında öğrencileri odalarında ziyaret ederek sohbet ettiler. Kütüphaneden, etüd odasına, çalışma odalarından yemekhanesine kadar 75 kişilik öğrenci yurdunda yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanvekili Feyzullah Kıyıklık ve beraberindeki il protokolü çalışmalarından dolayı Ensar Vakfı Balıkesir Şube Başkanı Yasin Sağay’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu