Gündem

Kızılay Kadın Koordinasyon Kurulu Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Kızılay Kadın Koordinasyon Kurulu Yılın İlk Toplantısını Yaptı

 

Kızılay Kadın Koordinasyon Kurulu yılın ilk toplantısını Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Esra ÖZKOÇ ‘un başkanlığında gerçekleşti. Toplantı Kızılay Kadın Koordinasyon Birim Yöneticisi Semra AYDIN’ın koordinasyonunda Marmara Afet Yönetim Merkezi’nde tamamlandı. Yönetim Kurulu Üyesi Hümeyra ÇELİK’in de katıldığı toplantıya Marmara Bölgesi’ni temsilen Türk Kızılay Balıkesir İl Merkezi Kadın Başkanı Rabia BELEN katıldı.

 

Kızılay Kadın Koordinasyon Kurulu’nu Oluşturdular
Kızılay kadınları, toplumsal güçlendirmeden çevre korumaya Türkiye’nin birçok alanda sosyal projelerini sürdürmeye devam ediyor. Bir yıl boyunca göstermiş oldukları performanslar neticesinde de bölge birincilerini seçtiler. Sonrasında da 2023 yılı Kızılay Kadın Koordinasyon Kurulu’nu oluşturdular.

Whatsapp Image 2023 01 23 At 12.07.55

Türk Kızılay’ı Kadın Gönülleri Çalışmalarını Artırarak Sürdürüyor
Toplantıda 2023 yılında Türkiye genelinde kadın gönüllülerin ortak yürütmesi hedeflenen projeleri konuşan Kızılay Kadınları:

“Kızılay Kadınları 111 yıl önce Hilal’i Ahmer Hanımlar Merkezini kuran kahraman Türk kadınlarının torunları olarak bugün yine, yeniden ve güçlenerek bu aziz milletin yaralarını sarmaya devam edecek” mesajını verdiler.

Faaliyetlerini sürdüren toplam 215 kadın teşkilatlanmasının yıl boyunca yapması planlanan çalışmaları da bölge temsilcilerine aktararak kendi bölgelerinde bulunan il ve ilçe kadın gönüllüleriyle paylaşmaları istediler.

Whatsapp Image 2023 01 23 At 12.07.54

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu