Balıkesir Son Dakika HaberleriGündemSiyaset

Köybaşı “1 Nisan’da Büyükşehir Meclisini Biz Açacağız”

Köybaşı “1 Nisan’da Büyükşehir Meclisini Biz Açacağız”

CHP İl Başkanı Erden Köybaşı ,Başkan Adayları Tanıtımında Konuştu. Balıkesir CHP, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları tanıtım toplantısı yaptı.
Erden Köybaşı bizden beklenenleri gerçekleştireceğine yürekten inandığımız Belediye Başkan adaylarımızı tanıtmak için burdayız.2019’da yarım kalanları tamamlamak için geliyoruz diyerek CHP olarak hedeflenenlere odaklandıklarını söyledi.

Toplumsal travma yaratan olayları hatırlatan Erden Köybaşı, ülkeyi doyuran kent Balıkesir kendini bile doyuramaz hale gelmiştir” dedi. Temsili demokrasi rafa kaldırılmış anayasal olmayan devlet yönetimi ortaya konmuştur diyerek iktidarı eleştirdi. Bize oy vermezseniz size hizmet gelmez diyebilecek kadar gözleri dönmüş ve gelmesi gereken hizmetlerin yandaşa gitmesini istemiyorsanız umut CHP’dir dedi.

Köybaşı “1 Nisan’da Büyükşehir Meclisini Biz Açacağız”

Köybaşı konuşmasında, “Kendisinden olmayana yardım etmeyip hizmet götürmeyen kentlere 1 Nisan’da uyanmak istemiyoruz”dedi. Ayrıca 1 Nisan sabahı Balıkesir Masmavi bir sabaha uyanacak diyerek şeffaflık, temizlik ,kültür ve sanat demek halkçılık. Biz diyoruz ki halkçı, kalkınmacı bir belediye var. Biz varsak el ele omuz omuza ,insanca yaşayacağımız kentler var” şeklinde konuştu.

Köybaşı “1 Nisan’da Büyükşehir Meclisini Biz Açacağız”

Mutlu Kente 10 Numara Başkan”
Köybaşı konuşmasının devamında, “Mutlu insanları kenti 10 numara kente 10 numara başkan adayımız Ahmet Akın ile Büyükşehri alacağız.1 Nisan’da Ahmet Akın’ı ziyaret edip diyeceğiz ki meclisin son toplantısında demiştim bundan sonra açılacak ilk mecliste biz meclisi açacağız dedim ve açacağız.2019’da yarım kalan hikayenin mutlu sonunu yazacağız” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu