Balıkesir Merhaba Blog YazılarıEtkinlikGündemTeknoloji

“League of Legends Story” Çıkış Tarihi

Convergence: A League of Legends Story’nin Çıkış Tarihi Belli Oldu!

&Quot;League Of Legends Story&Quot; Çıkış Tarihi

Riot Forge ve Double Stallion Games başrolünde oyuncuların gözde şampiyonu, zamanı kontrol edebilen Ekko‘nun bulunduğu tek oyunculu ve iki boyutlu aksiyon-platform oyunu Convergence: A League of Legends Story’nin yeni hikâye tanıtımını yayınladı. “League of Legends Story” Çıkış Tarihi belli oldu!

Hikâye temelli aksiyon-platform oyununda Zaun’u keşfedin

Convergence: A League of Legends Story çıkış tarihi. 23 Mayıs 2023’te Nintendo Switch, Xbox Series ve PlayStation konsollarında yer alacak. Ayrıca Steam, GOG ve Epic Games Store aracılığıyla PC’de oynanabilecektir.

Hikâye Temelli Aksiyon-Platform Oyununda Zaun’u Keşfedin

Hikâye Temelli Aksiyon-Platform Oyununda Zaun’u Keşfedin

Convergence: A League of Legends Story’de oyuncular zaman akışını kontrol edebilmektedir. Ayrıca marifetli bir cihaza sahip genç mucit Ekko ile Zaun’un görkemli dünyasını keşfedecektir. En sevilen League of Legends şampiyonlarından biri olan Ekko’nun, zamanı değiştirme gücüne sahip olmanın büyük sonuçlar doğurduğunu keşfetmektedir.

Double Stallion Games’in geliştirdiği “convergence” inanılmaz bir sanatsal üsluba sahip, akıcı ve dinamik çatışmalara sahiptir. Ayrıca Ekko’nun zaman ve mekânda gezinebilme yeteneği sayesinde bulduğu özgün keşif olanaklarına odaklanan, 2 boyutlu bir aksiyon-platform oyunudur.

Hikâye tanıtımını buradan izleyebilirsiniz.

Ekko’nun Yaşam Öyküsü

Doğuştan dâhi olan Ekko, daha emeklemeyi öğrenmeden basit makineler yapmaktadır. Ayrıca annesi Inna’yla babası Wyeth oğullarına iyi bir gelecek sağlamaya ant içmiştir. Kimya kirliliği ve yüksek suç oranıyla Zaun, Ekko’nun dehasını göstermesine engel olur diye düşünmektedir. Oğullarının, Piltover’ın refahını ve sunduğu fırsatları hak ettiğini bilmektedir. Bununla birlikte Ekko çocukluğu boyunca, boğucu fabrikalarda tehlikeli koşullar altında uzun mesailer yapan annesiyle babasının vaktinden önce çökmesini seyretmiştir. Ayrıca onlar çabalarına karşılık üç kuruş kazanırken açgözlü fabrika sahipleri ve kendini beğenmiş Piltover’lı alıcılar onların emekleri üzerinden muazzam kârlar etmektedir. Ancak Inna’yla Wyeth, oğulları bir gün yukarıdaki şehre çıktığında bütün bu çabalara değeceği görüşündelerdir.

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.
Bu haber www.gazetemerhaba.com'a aittir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu