GündemMagazin

Lil Zey’in Mesajları İfşalandı!

Türk rap camiası son günlerin en ilgi çekici olayıyla karşı karşıya. Gündemden düşmeyen Şam ve Lil Zey olayı nedir? Lil Zey’in Mesajları İfşalandı. İşte detaylar..

&Quot;≪/P

Lil Zey’in Mesajları İfşalandı! İstanbul Trip grubunun sevilen rapcilerinden olan Şamil Oymak (Şam), ilginç tarzıyla büyük bir kitle yaratan Lil Zey hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ŞAM LİL ZEY OLAYI NEDİR?

Şam, Lil Zey‘in attığı mesajları yayınladı. Aynı zamanda Twitter ve Ekşi Sözlük çalkalandı… İşte o mesaj..

İlgili Makaleler

Mesajları paylaştığım için yakışmadı diyorsunuz. Şimdiye kadar paylaşmadığım için, tacizci vs. gibi bir çok zan altında bırakıldım. Ayrıca iki yıllık ilişkimi sadece gündem olmaması için gizli tuttum. Ayrıca insanların bana sosyal medyada demedikleri kalmamasına rağmen o kişinin zarar görmemesi için suskun kaldım. Bazı insanlar bana hala prim yapıyor gibi ithamlarda bulunurken, o kişi hakkımda söylentilere karışıp şarkılar yapıyor. Aslında burada prim yapacak son insanım. Beni yakından bilenler bunu bilir.

Son iki aydır rap dünyasının saçma sosyal medyasından uzaklaşmaya çalıştım. Ancak bu tür şeyleri paylaşmak zorunda kalmaktan utanç duyuyorum. Yerin dibine giriyorum. Emin olun, son düşündüğüm şey primdir. Ayrıca tek istediğim huzur ve bu insanın artık bana musallat olmaması ve beni rahat bırakmasıdır. Aynı zamanda aylardır sahte duygusallığıyla beni etkilemeye çalışan bu insanın yaptığı iğrenç şarkı ortada. İçinde sevgiye dair en ufak bir kırıntı yok; tamamen narsist tutkularının esiri olup, yalanlar ve vaatlerle iki-üç yılımı aldı ve psikolojime derinden zarar verdi. Bugün bile, hala manipülasyonlarına devam etmekte. Ve bu durum artık benim için dayanılmayan bir hale geldi.

Her yerden engellememe rağmen hala farklı yerlerden ulaşmayı denedi. Ancak cevap alamayınca şarkılarda bana göndermeler yaptı. Dini değerlerim üzerinden dalga geçmesi dayanılmayan bir durum halinde. Ayrıca “Yok seni bağlasam shibari dua edersin bana, yok spotları huri sanarsın” gibi iğrenç düşüncelerini, eskiden dost bildiğim, ama şimdi takılıp, anlayıcağınız şekilde birlikte olduğun, kimyasal maddelerden beyni ve dişleri çürümüş, iğrenç ve karakteri zayıf insanlarla hayata geçir. Ayrıca benim dünyamdan uzaksınız. Sizin karakterleriniz birbirinize layık. Benden uzakta istediğiniz fanteziyi gerçekleştirmekte özgürsünüz.

 

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız.

 

 

bilgiler sirketdedikodulari.com'dan edinilmiştir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu