Türkiye Gündemi

Maganda Kurbanı Oldu : Son Nefesini Komşusunun Kollarında Verdi

Maganda Kurbanı Oldu : Son Nefesini Komşusunun Kollarında Verdi. Akraba iki genç arasında kız meselesi yüzünden silahlı kavgaya çıktı. Kavgaya engel olmak isteyen Merve Acar vuruldu. Olay anına ait görüntüler ortaya çıktı. Acar komşusunun kollarında can verdi.

 

Maganda Kurbani Oldu Son Nefesini Komsusunun Kollarinda Verdi 1

 

Markete Sığındı

Maganda Kurbanı Oldu : Son Nefesini Komşusunun Kollarında Verdi. Olay Pamukkale ilçesine bağlı Kayıhan Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında kız meselesi yüzünden tartışma çıkan Hasan S. (25) ile akrabası Yusuf S. (26) parkta buluşma kararı aldı. Görüşmeye kız arkadaşı Buse K. ve 5 arkadaşıyla bilirlikte gelen Yusuf S.’yi gören Hasan S., elindeki bıçakla Yusuf S.’yi yaraladı. Sonra olay yerinden kaçarak meydandaki bir markete girdi.

 

Maganda Kurbani Oldu Son Nefesini Komsusunun Kollarinda Verdi

 

Tüfeği Kız Arkadaşı Getirdi

Hasan S.’yi markete kadar takip ederek darp eden grup dışarı çıktı. Saniyeler sonra, kız arkadaşı Buse K.’nın araçtan getirdiği pompalı tüfeği eline alan Yusuf S. markete yöneldi. Dışardan markete doğru bir el ateş etti. Yusuf S.’nin silahından çıkan saçmalar, çeyiz parası biriktirmek için eniştesinin marketinde çalışan Merve Acar’ın (25) göğsüne isabet etti. Akrabasının yaşadığı gören Yusuf S.’nin tekrar ateş etti. Ardından bu sefer vurulan Hasan S., marketin içerisine düştü. Ağır yaralanan Hasan S. ‘yi ekipler tedavi altına aldı.  Merve Acar ise hayatını kaybetti. Acar, son yolculuğuna tabutunun üzerine örtülen beyaz gelinlik ve kırmızı duvak ile uğurlandı.

 

Maganda Kurbani Oldu Son Nefesini Komsusunun Kollarinda Verdi 2

Son nefesini komşusunun kollarında verdi
Merve Acar akraba iki genç arasında çıkan silahlı kavgaya engel olmak istedi. Acar’ın vurulduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde Hasan S.’nin markete sığınıp gizlenmeye çalıştığı yer aldı. Ayrıca Yusuf S. ve arkadaşlarının onu market içerisine kadar takip ettiği anlar yer aldı. İHA’nın edindiği bilgiye göre kavgayı engellemeye çalışan Merve Acar’ın, grubun dışarıya çıkmasının ardından kapıya yöneldiği, bu esnada pompalı tüfekle geri dönen Yusuf S.’nin açtığı ilk ateşle göğsünden vurulması saniye saniye kayıtlara yansıdı. Vurulduktan sonra birkaç adım daha atabilen Merve, olay esnasında alışveriş için markette bulunan komşusunun kucağına düştü.  Ekipler Merve Acar’ı hayata döndürülmeye çalıştı. Suçsuz Merve Acar’ın, son nefesini komşusunun kollarında verdiği görüntüler yürekleri dağladı.

 

Maganda Kurbani Oldu Son Nefesini Komsusunun Kollarinda Verdi 3

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu