GündemTürkiye Gündemi

Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu

Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu. Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu. Nişan töreni sırasında tabancayla ateş açılması sonucu bir kişi yüzünden kazara vurularak hastanelik oldu.

Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu

 

Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu. Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu. Nişan Töreni Sırasında Tabancayla Ateş Açılması Sonucu Bir Kişi Yüzünden Kazara Vurularak Hastanelik Oldu.

Sol Yanağına İsabet Etti

Olay, Samsun’un Salıpazar ilçesinin Karaman Mahallesi’ndeki bir nişan töreninde dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 çocuk babası Mustafa Akgül (57) komşusunun nişan törenine gitti. Kimliği belirsiz bir kişinin tabancayla ateş açması sonucu Mustafa Akgül kurşunun kazara sol yanağına isabet etmesi sonucu yara aldı.

Maganda Kursunuyla Yuzunden Vuruldu 2

Ameliyat Olacak

Akgül’ü ekipleri Salıpazarı Devlet Hastanesine götürdü. Daha sonra Çarşamba Devlet Hastanesine oradan da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevki gerçekleşti. İHA’nın edindiği bilgiye göre Samsun’daki hastanede tedavi altına alınan Mustafa Akgül’ün yüzüne isabet eden kurşunun içeride kaldı. Kurşun ameliyat ile alınacak. Olayla ilgili soruşturma başladı.

Maganda Kursunuyla Yuzunden Vuruldu 3

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

Maganda Kurşunuyla Yüzünden Vuruldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu