Gündemİlçe Haberleri

Maharetli Eller Yaşam Merkezi Ürünlerini Sergiledi

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Kum Saati Derneği Yöneticileri Ömür Eroğlu Akyıldız ve Hatice Dönmez ile birlikte Balmek Maharetli Eller Yaşam Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte kursiyerleri ziyaret etti.

Maharetli Eller Yaşam Merkezi Ürünlerini Sergiledi

Maharetli Eller Yasam Merkezi Urunlerini Sergiledi 1

İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz ve Kum Saati Derneği yöneticileri, Balmek Maharetli Eller Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, kadınların emekleriyle elde ettikleri yöresel halılar başta olmak üzere çeşitli ürünlerle ilgili bilgi aldılar. Kursiyerlerin üretim sürecine dair detayları gözlemleyen heyet, el emeği ürünleri inceleyerek takdirlerini dile getirdiler.

Maharetli Eller Yasam Merkezi Urunlerini Sergiledi 2

Başkan Cengiz’den Destek

Başkan Cengiz, Maharetli Eller Yaşam Merkezi’nde açılan kursların ilçe genelindeki kadınlara yönelik olduğunu vurguladı. Başkan Cengiz, “Bu kurslar hem öğretici nitelik taşıyor hem de aile ekonomisine katkı sağlıyor. Kadınlarımızın el becerilerini geliştirmelerine ve üretken birer birey olmalarına destek olmak amacıyla böyle merkezler kuruyoruz. Üretilen ürünleri yakından görmek ve emek veren kadınlarımıza teşekkür etmek için buradayız” dedi.

Maharetli Eller Yasam Merkezi Urunlerini Sergiledi 3

Kadınlara Daha Çok Destek Olma Çağrısı

Kum Saati Derneği Yöneticileri Ömür Eroğlu Akyıldız ve Hatice Dönmez de ziyaretleri sırasında, kursiyerlerin ortaya koyduğu üstün emeği takdirle karşıladı. Ayrıca, kadınların el becerilerinin toplumda daha fazla değer görmesine katkı sağlayan bu tür projelerin desteklenmesi gerektiğine vurgu yaptılar.

Haber Merkezi

İvrindi’ye Yeni Yatırımlar Yolda

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu