GündemDünyadan Haberlerİlçe Haberleri

Marmara’da Edebiyatseverler Buluşuyor!

Marmara’da Edebiyatseverler Buluşuyor!

 

Balıkesir Marmara Adası’nda Edebiyat Günleri, 5-6-7 Ağustos tarihlerinde yazar ve şairleri bir araya getiriyor. Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy etkinliğe vatandaşları davet etti.

 

ORTAK NOKTA MARMARA ADASI

Balıkesir’in Marmara Adası’nda gerçekleşecek olan Edebiyat Günleri programı 5 Ağustos cuma günü başlıyor. Edebiyatseverler Marmara Adası şifalı su seyir terasında 6 ağustos cumartesi Gündoğdu ve 7 ağustosta Çınarlı’da buluşacaklar.  Marmara Adası Edebiyat Günleri’nde Ahmet Ümit, Aslı Perker, Barış Müstecaplıoğlu, Fuat Sevimay, Gaye Boralıoğlu, H. Can Yücel, İnci Aral, İsmet Değirmenci, Müge İplikçi, Orhan Alkaya, Oya Baydar, Pelin Batu, Sabâ Altınsay, Tuna Kiremitçi ve Turhan Günay edebiyatseverler ile Marmara Adası ortak nokta olacak.

AKSOY ‘’TAKDİRLE DESTEKLİYORUZ’’

Marmara İlçesinde ilk kez düzenlenecek olan bu faaliyet ile ilgili; Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy : ‘’ Takdirle desteklediğimiz Marmara Adası Edebiyat Günleri, Ada’yı seven, Ada için emek veren, Marmara Adası Dostları, Galimi Çınarlı Kırsal Kalkınma ve Turizm Derneği ve Gündoğdu Köyü Güzelleştirme Derneği’nin ortak çalışmalarıyla, ilk kez düzenlenmektedir. Etkinliğimize bütün edebiyat sevenleri bekliyoruz ’’dedi. Haber: Yoldaş Kocaer

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu