Yaşamİlçe Haberleri

Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar

Balıkesir'in Bandırma ilçesine bağlı Paşabayır Mahallesi'nde, engelli bireylere destek olmak ve çevre duyarlılığına dikkat çekmek amacıyla sürdürülen mavi kapak kampanyası, mahalle sakinleri ve Muhtar Belgin Şentürk liderliğinde hız kesmeden devam ediyor. 

Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar

Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar 1
Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar

Eşinin Hayalini Gerçekleştiriyor

Paşabayır Mahallesi Muhtarı Belgin Şentürk, eşinin engellilere yönelik hayalini gerçekleştirerek başlattığı mavi kapak kampanyasını sürdürüyor. Bu kampanya kapsamında, mahalle sakinleri ve çevre duyarlı bireylerin katkılarıyla toplanan mavi kapaklar, engelli bireylere yardım eli uzatıyor. Hacı Yusuf Mahallesi’nden bir vatandaş, kendi imkanlarıyla biriktirdiği kapakları muhtara teslim ederek bu anlamlı kampanyaya destek oldu.

Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar 2
Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar

8 Engelli Sandalye İhtiyaç Sahibine Ulaştı

Şentürk, mavi kapak kampanyası boyunca toplam 8 engelli sandalyesini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti. Ayrıca, duyarlı bir vatandaşın katkısıyla 9. sandalyenin de ihtiyaç sahibine ulaştırılacağını dile getirdi. Şentürk, “Engelli kardeşimize araç alacağımız için çok mutluyum” dedi.

Mavi Kapaklarla Engellilere Umut Oluyorlar 3

“Destek olan herkese çok teşekkür ederim”

Belgin Şentürk, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere mavi kapak kampanyası ile özdeşleştik. Muhtarlık döneminde 8 engelli aracı aldık ve 9’uncunun yolu gözüktü. Hacı Yusuf Mahallesi’nden duyarlı bir vatandaşımız Ferzan Türksever bu konuda çok duyarlı ve tek başına bu kapakları toplayıp, muhtarlığımıza teslim ettiler. Aynı zamanda üç muhtar arkadaşımda bana çok destek çıktı. Mavi kapak kampanyasına mahallemizden, çevre mahallerimizden de büyük destek var. Manevi açıdan yine bir engelli kardeşimize araç alacağımız için çok mutluyum. Mahallemin 7’den 70’e kampanyamıza destek olan herkese çok teşekkür ederim.

Haber: İHA

Engelli Gençler Sporla Eğleniyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu