Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Memleket Partisi Balıkesir Adaylarını Açıkladı

Memleket Partisi Balıkesir Adaylarını Açıkladı

Balıkesir’de Memleket Partisi Belediye Başkan Adayları açıklandı. Partinin Büyükşehir Belediye Başkanlığına Genel Başkan Yardımcılarından parti kurucusu olan Mahir Bakan açıklanırken merkez ilçelerde ve bazı ilçelerde adaylar belirlendi.

Balıkesir’in merkez ilçesi Karesi ’de eski Balıkesirspor Başkanlığı yapmış olan Kadir Dağlı açıklandı. Altıeylül ilçesine ise Şükrü Diker’in ismi açıklandı. Sındırgı ilçesi Gülnur Coşkun ve Susurluk’a ise Akide Karaşahin’in adı açıklandı. Gönen’de ise Memleket Partisi 31 Mart seçimlerine Songül Mert ile katılıyor. Bigadiç’te Hasan Yılmaz ile seçime girecek Memleket Partisinde adaylar saha çalışmalarına başladı.

Memleket Partisi Balıkesir Adaylarını Açıkladı

Konuyla ilgili Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce MERHABA’ nın aldığı değerlendirmelerde “Balıkesir’de aday yaptığımız arkadaşlarımıza başarı diliyorum. Üçüncü yol dedik bunu elimizden kapmak isteyenler var. Bu üçüncü yolun patenti bize aittir. Aman ha çalışmasınlar!Biz bu üçüncü yol hareketini 14 Nisan 2023’te yapmıştık” dedi. Haber: Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu