İlçe HaberleriSiyaset

Mesut Eray Esnafla İftar Sofrasında Buluştu

Altıeylül Belediye Başkan adayı Mesut Eray, Sebze Meyveciler Odası ve Tuhafiyeciler Odası’nın iftar programına katıldı. Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Eray, pazar esnafına seslendi.

Mesut Eray Esnafla İftar Sofrasında Buluştu

Mesut Eray Esnafla Iftar Sofrasinda Bulustu 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Takdiriyle Yola Çıktık

İftar programında konuşan Eray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini Altıeylül adayı göstermesinin ardından, iki ay boyunca mahalleleri dolaşıp esnafla buluştuğunu belirtti. Eray, semt pazarlarını ziyaret ederek esnafla istişareler yaptıklarını vurguladı.

Esnafın Sorunlarına Duyarlıyız

Eray, Pazar yerlerinde karşılaşılan sorunlara dikkat çekti. Gümüşçeşme Pazarı’ndan Gaziosmanpaşa Çarşamba Pazarı’na kadar birçok yerde tespit ettikleri sorunları çözmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Tuvalet ve mescit ihtiyaçlarının karşılanması, yağmur oluklarının değiştirilmesi gibi konularda çözüm önerileri sundu.

Esnafın Refahı İçin Projelerimiz Var

Cumhur İttifakı adayı, yerel esnafın refahını artırmak için projelerini açıkladı. Modern pazar alanları oluşturacaklarını, kapalı pazar alanları ve üst örtülü açık pazar alanları ile düzenli tezgâh uygulamalarıyla daha konforlu bir alışveriş ortamı sağlayacaklarını ifade etti.

Balıkesir’i Türkiye’nin Vizyon Şehirleri Arasına Taşıyacağız

Son olarak, Eray, Altıeylül’ü ve Balıkesir’i Türkiye’nin önde gelen şehirleri arasına taşıyacaklarını, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte çalışarak bu hedefe ulaşacaklarını belirtti. Cumhur İttifakı adayı Mesut Eray’ın iftar programındaki sözleri, esnaf ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı

Haber: Bülten

Eray ‘Her alanda yetkin gençler bu şehrin geleceğini şekillendirecek’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu