GündemTürkiye Gündemi

Metro Tacizcisi Sert Kayaya Çarptı

Metro Tacizcisi Sert Kayaya Çarptı.

Metroda Kadınların  bacaklarını gizlice çeken tacizci  kadın sporcudan dayak yedi…

 

Metro Tacizcisi Sert Kayaya Carpti1313
Metro Tacizcisi Sert Kayaya Çarptı.

Feray Açıkgöz Metroda  kadınların bacaklarını gizlice çeken bir erkek turisti fark etti. Bunun üzerine  Açıkgöz, olaya hızla müdahale edip turisti dövdü.

Kadın antrenör metroda bir şahsı kendilerini çektiğini fark etti.  Bununla beraber Açıkgöz telefonunda da fotoğraflarını gördüğünü ifade etti. Ayrıca  Açıkgöz  Sporcu, antrenör ve dublörlük yapıyor. Bununla beraber  Açıkgöz, “Bu defa çok sert kayaya çarptı” dedi.

Taksim metrosundaki tacizci erkek turist, kadın sporcudan dayak yedi.  Metroda gizlice kadınların bacaklarını çeken erkek turist, Feray Açıkgöz tarafından fark edildi. Olaya müdahale eden Açıkgöz turisti döverek o anlar kameraya da kaydedildi. Yaşananlardan sonra Açıkgöz, olaya dair açıklamada bulundu, olayın nasıl yaşandığını anlatarak “Bu defa çok sert kayaya çarptı” dedi. İşte detaylar…

Olayın yaşandığı sırada  Kadın antrenör, “Bir gözünü daha patlatacağım senin. Bekle. Polise gidelim, bir gözünü daha patlatacağım.” Tepkisini verdi.

“Telefonunda fotoğraflarımızı gördüm”

Gerçekleşen olayı anlatan Feray Açıkgöz, “Ben sporcuyum, antrenörüm ve dublörüm. Metroda birinin bizi çektiğini fark ettim ve ayağa kalktığımda telefonunda bizim fotoğraflarımızı gördüm. Şu an o anı yaşıyor gibiyim. Üzerine tekmeler, yumruklar… Oturduğu yere çıkıp kafasına, kaşını patlatmışız. Önce tekmelemeye başladım. Sonra yumruklar atmaya başladım. Hatta kolumda bir ezik oldu ne kadar sert vurduysam artık. Buna rağmen vurmaya devam ettim.” dedi.

“Bu defa sert kayaya çarptı”

Devamında Açıkgöz, “Bu defa çok sert kayaya çarptı, bundan sonra da böyle olacak. Yine olsa yine yaparım” ifadelerini kullandı.

Daha fazlası için tıklayın

İlgili Makaleler

Bir Yorum

  1. Geri bildirim: Zayıflama Çayı Canından Ediyordu - Balıkesir Merhaba GazetesiBalıkesir Merhaba Gazetesi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu