İlçe HaberleriSiyaset

MHP Erdek İlçe Başkanı İstifa Etti

MHP Erdek İlçe Başkanı Ahmet Davran ve yönetimi, parti üyelik durumunu gizli tutarak istifa ettiklerini açıkladılar. Ahmet Davran, istifasını sosyal medya aracılığıyla duyurdu ve ilçe teşkilatının iradesinin MHP Balıkesir İl Başkanlığı tarafından yok sayılması gerekçesiyle istifa ettiklerini belirtti.

MHP Erdek İlçe Başkanı İstifa Etti

Mhp Erdek Ilce Baskani Istifa Etti 1
Mhp Erdek İlçe Başkanı İstifa Etti

“Davamızın arkasındayız”

Davran, yaptığı açıklamada, 2022 Aralık ayından itibaren MHP için hizmet ettiklerini ve Erdek İlçe Başkanlığı görevini ülkücü hareket şuuruyla en iyi şekilde yerine getirdiklerini vurguladı. Davran, liderleri Devlet Bahçeli’ye verdikleri sözü en iyi şekilde yerine getirdiklerini ve parti içindeki küskünlükleri sonlandırdıklarını ifade etti. Ayrıca, liderlerinin ve davalarının her zaman arkasında olduklarını belirtti.

“Görevlerimizden istifa ediyoruz”

Ancak, 31 Mart Yerel Seçimleri için çalıştıkları süreçte il yönetimi ile yaşadıkları sorunlar neticesinde istifa kararı aldıklarını dile getiren Davran, “2024 Yerel seçimlerine hazırlandığımız bu süreçte ilçe teşkilatımızın iradesinin İl Başkanlığı tarafından yok sayılmasına istinaden şu andan itibaren Milliyetçi Hareket Partisi Erdek İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olarak parti üyeliklerimiz saklı kalmak kaydıyla görevlerimizden istifa ediyoruz.” şeklinde konuştu. Ülkücülüğün bazen onurlu bir şekilde kenara çekilmek olduğunu belirten Davran, gereken basın açıklamasının önümüzdeki günlerde yapılacağını aktardı.

Haber: Bülten

Muharrem İnce Balıkesir Adayını Açıkladı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu