Balıkesir Son Dakika HaberleriGörüntülü HaberlerGündemSiyaset

MHP İl Kongresi“ İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” Diyerek Gerçekleşti

MHP Balıkesir 14’üncü il kongresi gerçekleşti. Divan Başkanlığını İsmet Büyükataman’ın yaptığı kongrede divan Katibi MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, Divan üyesi MYK üyesi Veysel Susar, Divan üyesi Ceyda Yırcalı oldu.

MHP İl Kongresi“ İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik” Diyerek Gerçekleşti

Kongre Süreçleri Tamamlanıyor
İsmet Büyükataman kongrenin hayırlı olmasını diledi. Büyükataman yaptığı konuşmada genel bilgilendirmede bulundu. Ayrıca,9 Ağustos’ta gerçekleşen MYK toplantısında alınan kararla Türkiye genelinde ilçe kongreleri start aldı. Üstelik Devam eden ilçe kongrelerimizi bitirme aşamasındayız ”dedi. Ataman, Balıkesir İl Kongresi ile birlikte, Türkiye genelinde 36 İl kongresinin tamamlandığını söyledi.

Mhp İl Kongresi- Gazetemerhaba

2024’e Doğru Diyar Diyar Anadolu Teması
Milliyetçi Hareket Partisi mahalli idareler yerel seçim hazırlıklarına başladı. MHP Genel sekreteri Büyükataman, ‘Dava arkadaşlarımızın katkısı, katılımı ile yeni seferberlik anlayışı ile yola çıkacağız. Üstelik 31 Mart’ta, 14 Mayıs 28 Mayıs’ta gerçekleştirdiğimiz güzel mücadele ve hayırlı neticenin taçlandırılması manasında Cumhur ittifakı olarak yeni destan yazacağız” dedi.

“MHP’nin Balıkesir’de ki Gücü ve Birliği Kanıtlanmıştır”
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, 20 ilçeden gelen dava arkadaşlarını selamlayarak konuşmasına başladı. Yüksel, ilçe kongrelerinin başarı ile bitirildiğini söyledi. Üstelik Parti üyeleri, delegeleri ve parti çalışanlarının özverili çalışmasına dikkat çekti. Ayrıca, MHP’nin Balıkesir’deki gücü ve birliğinin kanıtlanmış olduğunu inanç ve kararlılığın gözler önüne serildiğini ifade etti.

Mhp İl Kongresi“ İstiklal İçin Birlik İstikbal İçin Dirlik

“MHP Zor Zamanların Değil Her Zamanın Güvencesidir”
Milletvekili Yüksel, Kongrelerin, kurultayların sıradan toplantının ötesinde önem taşıdığına değindi. Türk milleti için gece uyumadan, gündüz oturmadan ömrünü ilke odaklı sürdüren liderimizle bu ruhu yaşamakta ve geleceğe taşımaktayız.” dedi. Dahası, 57.alaydaki adanmışlık ve Malazgirt’teki zafer inancı ver İstiklal Savaşındaki fedakârlık teşkilatımızın manevi dünyasını oluşturmaktadır” ifadesine yer verdi. Ayrıca, Genel Başkanımız, MHP zor zamanların değil her zamanın güvencesidir” sözündeki özgüvenin kaynağının teşkilatlardaki ruh olduğunun altını çizdi.

Mhp İl Kongresi- Gazetemerhaba

Niyazi Tunç, “Kongreler Toy’umuzdur”
Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir yeni dönem İl Başkanı Niyazi Tunç 14.Olağan kongrenin hayırlı olmasını diledi. Tunç, yaptığı konuşmada geçmişten bugüne kongrelerin ülkücünün toyu olduğuna değindi. Ne mutlu bize ki kongre salonlarında bulunan sizler, bu coşkuyu paylaşmaya gelmişsiniz. Bizleri onurlandırdınız. Bizleri yetiştiren ve ömrünü Türklük ülküsüne adamış Başbuğumuz ve büyüklerimize Allahtan rahmet diliyorum. Ayrıca Liderimiz Devlet Bahçeli’ye bize tevdi ettiği Balıkesir İl Başkanlığı görevi için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.
MHP Balıkesir İl Teşkilatı Asil Yönetimi Şöyle Oluştu;

Mhp İl Kongresi- Gazetemerhaba

Başkan Niyazi Tunç

Erdal Çalt, Halil Şen, Ceyda Yırcalı, Muharrem Kurtkan, Mehmet Başkurt, İlker Kelemençe Ersan Özmen, Ahmet Çakır, Kutluhan Çiftçi, Kadir Işıktaş, Ufuk Kuvvetli, Adil Filiz, Kağan Fazıl, Nazım Sarıçalı,Keskin Gezen, İrfan Bilgen, Hüseyin Kılıç, Recep Aslan, Nevzat Ertürk, Kazım Gültekin, Osman Köze, Burak Arslan, Harun Bozbay
Disiplin Kurulu ise; Mesut Sabah, Adnan Demirtaş, Cavit Kocakuşak, Canip Karanalp, Emrah İpek, Sinan Filliz, Süleyman Baydar’dan oluştu. Üst Kurul Delegeleri Niyazi Tunç, Mustafa Bilsem, Alper Okçelik, Bekir Bozkurt, Mehmet Sıray, Muammer Birdar, Sadettin Kul, Ahmet Davran oldu. HABER: MUHAMMED CAN AKYÜREK

MHP İl Kongresi Yeni Dönem İl Başkanı Niyazi Tunç İl Kongresinde Konuşması “

MHP İl Kongresi MHP Milletvekili Ekrem Gökay Yükselin Konuşması.

MHP İl Kongresi, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Kürsü Konuşması

İşte İlginizi Çekebilecek İlgili bir Haber:  https://gazetemerhaba.com/mhp-savastepe-olagan-ilce-kongresi-gerceklesti/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu