Balıkesir Son Dakika HaberleriSiyaset

BBP İl Kongresi Gerçekleşti

Büyük Birlik Partisi İl Kongresini gerçekleştirdi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Dr. Hüseyin Uysal’ın katılım sağladığı kongre ALGEM Konferans salonunda yapıldı. Yeni İl Dönem Başkanı ve Sözcüsü Hamza Başarır oldu. Kongrede büyük ve güçlü Türkiye vurgusu yapıldı.

BBP İl Kongresi Gerçekleşti

 

Bbp Il Kongresi Gerceklesti 1

BBP İl Başkanı ve İl Sözcüsü Hamza Başarır, kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nun güçlü ve büyük Türkiye hayalini hatırlattı. Ayrıca, bu hayalin bir parçası olmaktan memnuniyet duyduğunun altını çizdi.

“Dürüst siyaset”

Balıkesir Büyük Birlik Partisi 13.il kongresi gerçekleşti. Kongrede Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Uysal bir açılış konuşması gerçekleşirdi. Uysal konuşmasına genel Başkan Mustafa Destici’nin özel selamını ileterek başladı. Kongreye katılması beklenen Ekrem Alfatlı’nın rahatsızlandığı için katılamadığını belirtti. Ayrıca, geçmiş olsun dileğini iletti. BBP olarak devletin varlığı ülkenin bütünlüğü istiklal ve istikbal mücadelesi verdiklerinin altını çizdi.
Bugüne dek mevki makam için siyaset yapmadık diyen Uysal, ülkemiz için siyaset yapmaya devam edeceklerini söyledi ve dürüst siyaset vurgusu yaptı. Yerel seçimlere hazırız diyen Uysal, genel seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de beraber olduklarını söyledi.  // BBP İl Kongresi Gerçekleşti

Büyük Birlik Partisi’nin Kongresi sonrası oluşan Liste şöyle;

Başkan Hamza Başarır
Beytullah Dalkıran, Ahmet Gökhan Kaba, Muharrem Ayaz,İsmail Yılmaz, Hayrettin Şahin, Halil Metin Can, Çağatay Hergül, Fatmanur Başarır, Hatice Eren, Yaren Karabacak, Galip Selçuk, Murat Ceylan, Nedim Laçin, Orçun Erdem, Mustafa Yıldırım, Cihan Öztürk, Gül Molla, Cihan Köse, Selami Yazar, Mustafa Coşar, Ersan Yıldız, İsmail Aydoğan, Mesud Erden, Murat Atay, Yunus Turan, Yunus Çetin

Disiplin Kurulu ise şöyle;

Zekai Çakır, Şerif Kara, Süleyman Atak , Ali Cenk, Evren İnan
Üst Kurul Delegeleri Hamza Başarır, Mesud Erden, Cesur Tekkol, İsmail Yılmaz, Hatice Eren, Çağatay Hergül

Haber: Muhammed Can Akyürek

BBP İl Kongresi Gerçekleşti

Ayrıca bu haberimize de bakabilirsiniz ; Balıkesir BBP’nin Yeni İl Başkanı Belli Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu