Gündemİlçe HaberleriSiyasetTürkiye Gündemi

Milletvekili Aydemir’den Bigadiç’i Ziyaret Etti

Milletvekili Aydemir’den Bigadiç’i Ziyaret Etti

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu AYDEMİR, Kadın STK Başkanları ve Kadın İnisiyatifi Grubu ile birlikte güzel ilçemiz Bigadiç’i ziyaret etti.

 

Birlik ve beraberliğin sevgi ile harmanlandığı, gönüllerin birbirine yaklaştığı Ramazan günlerinde de çalışmalarına aralıksız devam eden Milletvekili Aydemir, Bigadiç’teki iftar programına katılarak vatandaşlar ile bir araya geldi.

Aşağıgöcek Mahallesindeki iftar programına katılan Aydemir, “Ramazan Ayı’nın bereketini ve muhabbetini bizlerle paylaşan Aşağıgöcekli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ramazan sevincini paylaştığımız kadınlarla, hemşerilerimizler ayrı ayrı iftar sofralarında bir araya geliyor, iftar sonrası sohbet meclisiyle gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırıyoruz. Rabbim hepimizin oruçlarını ve dualarını kabul etsin. Sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde bir sonraki Ramazan’a kavuştursun.” Dedi.

 

0 1

 

İftar programının ardından Hisarköy’e geçen Aydemir, Şehitlik Anıtı’nı ziyaret ederek Aziz Şehitlerimize dua etti. Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu’nun ev sahipliğinde vatandaşlarla sohbet eden, kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek dinleyip ve notlar alan Aydemir, “Bigadiçlimizin taleplerini, selam ve sevgilerini Sayın Cumhurbaşkanımıza iletmek üzere teslim alırken, bizler de Cumhurbaşkanımızın selamlarını kendilerine ilettik. Birlik ve beraberliği aynı sofraya oturarak pekiştirdiğimiz kadın STK’larımız ile Bigadiç’imizin kadınlarıyla hasbihal ettik. Sadece bu aya özel değil her zaman kadınımızın, Bigadiç’imizin, hemşerilerimizim yanındayız. Hem teşkilatımızla hem de STK gücüyle birlikte yürüyerek daha güçlü bir Türkiye için Ramazan ayını da en güzel şekilde değerlendiriyor, çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu güzel ve anlamlı ziyaretimiz süresince bizlere eşlik eden değerli Belediye Başkanımıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu