Gündemİlçe Haberleri

Milletvekili Canbey’den Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Mesaj

Balıkesir Ak Parti Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Öğretmenler Günün de öğretmenler için özel bir mesaj yayımladı. Öğretmenlerin medeniyet ve kültürün inşası olduğuna vurgu yaptı.

Milletvekili Canbey’den Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Mesaj

Canbey Jpg
Milletvekili Canbey’Den Öğretmenler Günü’Nde Anlamlı Mesaj

“Öğretmenler medeniyetin ve kültürün inşasıdır”

Milletvekili Canbey, öğretmenlerin sadece öğretme değil, aynı zamanda bir medeniyet ve kültür inşası görevini üstlendiklerini belirterek, onlara teşekkürlerini iletti. Milletvekili Canbey, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Öğretmen, öğrettiğiyle birlikte eğiten, yetiştiren, terbiye eden, öğrencisinin içindeki cevheri sabırla işleyen ve açığa çıkaran kişidir. Bu sebeple, öğretmenlerimiz, geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler.”

Öğretmenlere Verilen Önemi Anlattı

Canbey, Türkiye’nin 2053 ve 2071 vizyonlarına ulaşmada öğretmenlerin önemli rol oynayacağını vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti olarak öğretmenlere verdikleri destekleri dile getirdi. Canbey, öğretmenlerin güçlendirilmesi, huzurlu çalışma ortamının sağlanması, özlük haklarında iyileştirmeler yapılması ve refahlarının artırılmasına verdikleri önemi belirtti.

Öğretmenlere Teşekkür Etti

Milletvekili Canbey, öğretmenlere teşekkürlerini sunarken, “Ülkemizin 81 vilayetinde, şehir merkezlerinden en ücra köylere kadar her karışında vazifelerini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizi, kendilerini eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularımla tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

24 Kasım’ın anlamını vurgulayan AK Parti’li Canbey, “Millet Mekteplerinin açıldığı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyorum. Tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Emekli öğretmenlerimize saygılarımı ifade ediyor, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyorum.”

Haber: Alper Çobanoğlu

Öğretmenler Nostalji Gecesinde Buluşacak

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu