İlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Dalgın Bakan Özhaseki’ye Örümcek Adam Gönderdi

Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin Kayseri'de gerçekleştirdiği konuşmaya yönelik ilginç bir tepki verdi.

Milletvekili Dalgın Bakan Özhaseki’ye Örümcek Adam Gönderdi

Deva Partili Dalgin Aricilik Sektorune Dikkat Cekti 1

“Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı da kel hale getirdik”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, ‘Erciyes Dağı, Tekir Yaylası ve çevresi Karbon Yutak Alan Ağaçlandırması’ programın yaptığı konuşmada “Her tarafı yemyeşil, zümrüt gibi olan Anadolu coğrafyasını adeta talan ettik. Ağaçlarımızı yok ettik, ormanlarımızı da kel hale getirdik. Şimdi yeniden bir seferberlik başlatıyoruz. Dünyada orman varlığını çoğaltan, büyüten ender ülkelerden birisiyiz. Şimdi de bunun bir örneğini burada vereceğiz. Bugün, 271 bin ağacı toprakla buluşturuyoruz” diye konuştu.

Ozhaseki Balikesirde Acilis Yapacak 1

Bakan Özhaseki’ye Örümcek Adam Görseli Gönderdi

Bunun üzerine Deva Partisi Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Başkan Özhaseki’nin sözlerine gönderme yaptı. Milletvekili Dalgın sosyal medyada popüler olan kendini gösteren örümcek adam görselini Bakan Özhaseki’nin konuşma yaptığı videoya yanıt olarak gönderdi.

Haber: Bülten

Milletvekili Dalgın Seçimleri Einstein’ın Sözü İle Değerlendirdi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu