Gündemİlçe Haberleri

Milletvekili Dalgın’dan Bakan Koca’ya Teşekkür

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Burak Dalgın, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sunduğu soru önergesi sonucunda yeni Bandırma Hastanesi'nin 2024 yatırım programına alındığını açıkladı.

Milletvekili Dalgın’dan Bakan Koca’ya Teşekkür

Milletvekili Dalgin Hastaneleri Yenilemek Makam Araci Almaktan Daha Onemli 1

Bakan Koca’ya Teşekkür Etti

Burak Dalgın, Bandırma Hastanesi’nin 2024 yatırım programı haberini X sosyal medya hesabından paylaştı.  Yaptığı paylaşımda , Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve çevre ilçelere yönelik önemli bir adımın atıldığını belirterek, Bakan Koca’ya gösterdiği ilgi ve destekten dolayı teşekkür etti.

Milletvekili Dalgın’ın Paylaşımı

Milletvekili Dalgın, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti: “Soru önergemizle talep ettiğimiz yeni Bandırma Hastanesi, 2024 yatırım programına alındı! Gösterdiği ilgiden dolayı Sayın Bakan Fahrettin Koca’ya teşekkür ediyorum. Bu gelişme, Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas ve tüm çevre ilçelerimiz için büyük bir önem taşıyor. Yeni hastanemizin hayırlı olmasını diliyorum. Sürecin takipçisi olmaya devam edeceğim.”

Bandırma Hastanesi Nasıl Olacak ?

Balıkesir’in  Bandırma ilçesine yapılacak olan hastane 2024 yılı Yatırım Programına teklif edildi. Planlanan proje göre Bandırma İlçesine  400 Yataklı Eğitim Araştırma Hastanesi yapılacak.

Haber Merkezi

Burak Dalgın Sağlık’ta 2024 Bütçesine Dikkat Çekti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu