Gündemİlçe Haberleri

Milletvekili Öztaylan Öğretmenler Gününü Kutladı

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. AK Parti'li Öztaylan, öğretmenliğin kutsallığına vurgu yaptı.

Milletvekili Öztaylan Öğretmenler Gününü Kutladı

Milletvekili Oztaylandan Zafer Bayrami Mesaji
Milletvekili Öztaylan Öğretmenler Gününü Kutladı

Hz. Ali’nin Sözüyle Vurgu Yaptı

Müslümanlıkta öğrenmenin ve okumanın ilk emir olduğuna dikkat çeken Milletvekili Öztaylan, Hz. Ali’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözüyle öğreticiliğin ve bilginin önemini vurguladı. Mesajında, öğretmenlerin büyük fedakârlıklarla çocukları eğittiğini ve onların geleceğinin teminatı olduğunu ifade etti.

“Öğretmenlik gücünü sevgiden alır”

Öğretmenlerin milli ve manevi değerleri, doğru insan olmayı, vatan ve millet sevgisini öğrettiğini belirten AK Parti’li Öztaylan, öğretmenliğin gücünü sevgiden aldığını ve önemli bir meslek olduğunu vurguladı. Mesleklerinin bedeli maddi bir karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu söyledi.

Minnet Duygusu

Türkiye’nin bugünkü konumuna gelmesinde öğretmenlerin büyük paya sahip olduğunu belirten Milletvekili Öztaylan, öğretmenlere minnet ve şükranlarını iletti. Mesajında, Türkiye’nin bölgesinde önemli bir güç olmasında öğretmenlerin katkısını vurgulayarak, onlara teşekkür etti.

Öğretmenler Gününü Kutladı

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlere de rahmetle niyazda bulunan Öztaylan, öğretmenlerimizin emeklerinin ülkemizin geleceğini teminat altına aldığını ifade ederek, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Haber: Elif Şahin

Başkan Yılmaz’dan Öğretmenlere Ulaşımda İndirim

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu