İlçe HaberleriSiyaset

Milletvekili Öztaylan’dan Güçlü Aile ve Gençlik Vurgusu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, aile ve gençlik fonu kurulması hakkında kanun teklifine destek verdi.

Milletvekili Öztaylan’dan Güçlü Aile ve Gençlik Vurgusu

Milletvekili Oztaylandan Guclu Aile Ve Genclik Vurgusu 1

Konuşmasında ‘Aile’ Vurgusu

TBMM Genel Kurulu’nda yapılan oturumda, AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Taylan Öztaylan, Aile ve Gençlik Fonu Kurulması Hakkında Kanun Teklifi üzerine önemli bir konuşma gerçekleştirdi. Milletvekili Öztaylan, konuşmasında ailenin toplumun temel taşı olduğunu vurgulayarak, gençliğin ise Türkiye’nin geleceğini inşa edecek temel güç olduğunu belirtti.

“Aile toplumun en temel taşıdır”

“Aile, toplumun en temel taşıdır; gençlik ise bu temeli güçlendirerek Türkiye Yüzyılını ve yarının dünyasını inşa edecek yegâne güçtür.” diyen Milletvekili Öztaylan, kurulacak olan fonun aile kurumunu ve gençleri destekleme amacını taşıdığını ifade etti.

“Güçlü aileler, güçlü toplumlar demektir”

Konuşmasında ailenin toplumsal yapının temelini oluşturduğuna vurgu yapan Öztaylan, “Aile, bizim kültürümüzde, değerlerimizde önemli bir yer işgal eder. Güçlü aileler, güçlü toplumlar demektir. Bu nedenle, aile kurumunu desteklemek, toplumumuzun geleceği adına stratejik bir adımdır.” dedi.

Kaynak: Elif Şahin

TBMM Başkanı Kurtulmuş Akşener’i Ziyaret Etti

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu