Gündemİlçe Haberleri

Minik Sanatçılar Ödüllerine Kavuştu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 24. Resim Yarışması'nda "100. Yılda Çocukların Kentleri" temalı sergi ve ödül töreni, dün büyük bir coşku ve ilgiyle gerçekleşti.

Minik Sanatçılar Ödüllerine Kavuştu

Minik Sanatcilar Odullerine Kavustu 1

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi ve Mimarlar Odası Balıkesir Şubesi işbirliğiyle düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı 24. Resim Yarışması kapsamında, “100. Yılda Çocukların Kentleri” sergi ve ödül töreni gerçekleşti.

Minik Sanatcilar Odullerine Kavustu 2

Çocukların Hayal Güçleri Sergilendi

Cumhuriyetin Kuruluşunun 100. Yılına özel olarak düzenlenen program, çocukların hayal güçlerini ve bakış açılarını yansıttığı renkli resimlerle dolu bir kültür etkinliğine dönüştü. Etkinlik, Balıkesirli minik sanatçıların eserlerini sergilediği bir platform olurken, katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından ilgiyle takip edildi. Sergi, çocukların geleceğe dair vizyonlarını, kentleri nasıl hayal ettiklerini ve 100. yıl perspektiflerini resimlerle ifade etmelerine olanak tanıdı.

Minik Sanatcilar Odullerine Kavustu 3

Katılımcılara Ödülleri Verildi

Etkinlik kapsamında düzenlenen ödül töreninde, jüri tarafından seçilen ve katılımcılara teşvik ödülleri verilen eserler, büyük bir coşkuyla sahiplerine takdim edildi. Bu anlamlı etkinliğin, çocukların sanata ve kentlerine duyarlılık kazandırmak adına önemli bir adım olduğu belirtilirken, gelecek yıllarda benzer etkinliklere devam edilmesi planlanıyor.

Haber: Elif Şahin

Düğünleriden Çıkıp Ödül Törenine Geldiler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu