İlçe HaberleriSpor

Balıkesir’de Spor Buluşması

Balıkesir'in spor camiasını bir araya getiren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Balıkesir Şubesi, düzenlediği kahvaltı ile büyük bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 

Balıkesir’de Spor Buluşması

Balikesirde Spor Bulusmasi 1

Bir Çok İsim Katılım Sağladı

Kahvaltıya katılan önemli isimler arasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Özalp, AK Parti İl Başkanı Mehmet Aydemir, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı Yahya Akduman, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül, İHK Başkanı Ahmet Ayaz, TÜFAD Başkanı Can Cangök, Saha Komiserleri Dernek Başkanı Ali Hikmet Akkaş, Futbol İl Temsilcisi Abdullah Küçükarabacıoğlu, hakemler ve gözlemciler yer aldı.

Balikesirde Spor Bulusmasi 2

“Balıkesir olarak sporda tek yürek olduğumuzu gösterdik”

Dernek Başkanı Hakan Kabak, etkinliğin amacını, birlik ve beraberlik için moral kaynağı oluşturmak olarak açıkladı. Liglere verilen ara nedeniyle düzenlenen etkinlikte yaşanan istenmeyen olaylar sonrasında futbol paydaşlarını, hakemleri ve gözlemcileri bir araya getirerek sohbet etmenin ve birlikte olmanın önemine vurgu yaptı. Başkan Kabak, konuşmasında, “Balıkesir olarak sporda tek yürek olduğumuzu gösterdik. Bu etkinliğimize katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve diğer konuklarımızın katılımı bizi son derece memnun etmiştir” dedi.

Balikesirde Spor Bulusmasi 3

Başkan Yılmaz’a Forma Hediyesi

Dernek Başkanı Hakan Kabak, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’a teşekkür etmek amacıyla üzerinde ismi yazılı olan 10 numaralı Milli takım formasını hediye etti. Ayrıca, Başkan Yılmaz ve diğer konuklara çiçek ve plaket takdim ederek katılımları ve destekleri için teşekkürlerini iletti.

Haber: Alper Çobanoğlu

TFF 3. Lig 1. Grup Heyecanı: Ayvalıkgücü – Edirnespor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu