Köşe YazılarıBedia Uçak

Mis Gibi Kokan Adaçay Tütsüsü

Mis Gibi Kokan Adaçay Tütsüsü

  • Adaçayıyla tütsü yakmak psikolojik ve spritüel olumlu etkilerin yanında hastalıklara karşı da koruyucu olabilmekte. Adaçayının oda içindeki mikrobu kırdığı biliniyor. Kapalı ortamlarda oluşan mikrobun kolayca temizlenmesi için adaçayı yakabilirsiniz.
  • Adaçayı tütsüsünün enerji veren bir özelliği vardır bundan yaşanan psikolojik rahatsızlıkların giderilmesine katkı sağlar. Bazı eşyaların temizlenmesi için kullanılır. Adaçayı tütsüsünün ruh haline iyi geldiği yapılan araştırmalarla ortaya çıkmıştır. Uykusuzluğa iyi gelir.
  • Evde veya odada tütsü yakmanın birden fazla faydası sayılabilmekte. En önemli etkilerinden biri gevşeme sağlama ve stres üzerinde gösterdiği etki. Rahatlama ve sakin kalma üzerinde oldukça etkili olur. Bunun dışında tütsü faydaları arasında hava temizliği sağlaması da yer almakta.

Sabah ve akşam olmak üzere 2 kez adaçayı tütsüsü yakma ritüellerini duydunuz mu? Tütsü yakılırken “Şimdi şu anda ve burada bilgeliğin bitkisi adaçayı yakıyorum. Mekanıma ve bedenime birikmiş olan negatif enerjiyi geldiği yere geri gönderiyorum, arınıyorum ve şifalanıyorum.” cümlesi ile söylenerek enerjinin yükselebildiğini düşünmek…

Adaçayı tütsü demeti; cam, porselen, seramik ya da metal bir kap içinde çakmak yardımı ile ucundan tutuşturulur  Bir tütsü demetini birden fazla defa kullanabilirsiniz.

Mis Gibi Kokan Adaçay Tütsüsü

Daha fazla köşe yazısı için tıklayınız…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu