Gündemİlçe Haberleri

Mobil İftar Aracı Balıkesir’de Devrede

Balıkesir'in Havran ilçesinde ramazan ayının girmesiyle birlikte Havran Belediyesi, her gün bir mahallede iftar için mobil iftar aracıyla hizmet veriyor.

Mobil İftar Aracı Balıkesir’de Devrede

Balıkesir’in Havran ilçesinde ramazan ayının girmesiyle birlikte Havran Belediyesi, her gün bir mahallede iftar için mobil iftar aracıyla hizmet veriyor. Bu kapsamda, Musluk ve Hüseyinbeşeler mahallelerine de mobil iftar aracı çekildi.

Mobil İftar Aracı Balıkesir'De Devrede

Havran Belediyesi ekipleri, 30 gün boyunca devam edecek olan mobil iftar aracıyla tüm mahallelere hizmet götürmeyi planlıyor. Mobil araç, vatandaşların birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla Havran Belediyesi tarafından kuruldu. Belediye Başkanı Emin Ersoy, iftar vaktine yakın mobil iftar aracını ziyaret ederek ekiplere yardımcı oldu ve vatandaşlara yemek dağıtımında aktif rol aldı.

Başkan Ersoy, yemeklerin dağıtımı sırasında, “Belediyemiz tarafından bugün Hüseyinbeşeler ve Musluk Mahallelerinde iftar yemeği dağıtımı gerçekleştirdik. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul etsin, soframızı bereketli eylesin” şeklinde konuştu.

Mobil İftar Aracı Balıkesir'De Devrede

Haber: Bülten

Ramazanda Kızılay’ın Yardım Eli Balıkesir’e Uzandı

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu