Balıkesir Son Dakika HaberleriEğitim

Müdür Tatlı’dan Motivasyon Turu

Balıkesir eğitim ailesini daha ileriye taşımak amacıyla okulları ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle bir araya geliyor; eğitim öğretim süreçlerine ortak oluyor.

Müdür Tatlı’dan Motivasyon Turu

Mudur Tatlidan Motivasyon Turu 5
Müdür Tatlı’Dan Motivasyon Turu

Balıkesir İl Müdürü Ali Tatlı; okul yöneticileri, öğretmen ve öğrencilerin motivasyonlarını yükseltmek, okullardaki performans ve başarıyı artırmak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında; Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu ve Gömeç Anadolu Lisesini İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Özcan Özen ile İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yunus Haskılıç eşliğinde ziyaret etti.

Mudur Tatlidan Motivasyon Turu 4
Müdür Tatlı’Dan Motivasyon Turu

“Yarınları temsil edecek olan çocuklardır”

Yarınları temsil edecek olan çocuklara sevgisini her fırsatta dile getiren Ali Tatlı; Gömeç Şehit Mustafa Güvenç Aldemir Ortaokulu kütüphanesini ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Kitap okumanın temel becerilere önemli katkılar sunduğunu, etkin bir okumanın sınav başarısını olumlu yönde etkilediğini belirterek öğrencilere kitap okuma konusunda tavsiyelerde bulundu. Eğitime en önemli katkıyı sağlayan öğretmenlerle toplantı yaparak eğitimin güçlü ve aksayan yönlerini konuştu, aksaklıklarla ilgili çözüm önerilerini öğretmenlerden dinledi.
“Çocuklarımızın yüzlerinde gördüğümüz mutluluk en büyük başarımızdır.”

Mudur Tatlidan Motivasyon Turu 3

Müdür Tatlı Çocuklarla Spor Yaptı

Gömeç Anadolu Lisesi ziyaretinde; okul bahçesinde öğrencilerle voleybol oynayan Tatlı; fiziksel, psikolojik ve sosyal gelişimleri için gençlere düzenli olarak spor yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Mudur Tatlidan Motivasyon Turu 2

Öğretmenlerle Toplantı Yaptı

Öğretmenlerle gerçekleştirdiği toplantıda; başarılı, değerlerine sahip çıkan ve sorumluluk alabilen öğrenciler yetiştirmenin öğretmenlerin sevgi, özveri ve çabasıyla mümkün olduğunu belirtti. Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve mutluluğun en büyük başarı olduğunun altını çizen İl Müdürü Ali Tatlı; bu uğurda göstermiş oldukları emek ve gayretler için öğretmenlere teşekkür etti.

Mudur Tatlidan Motivasyon Turu 1

Haber: Muhammed Can Akyürek

Öğretmen Gözüyle Eğitim Yarışması Başlıyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu