İlçe HaberleriSiyaset

Muharrem İnce Balıkesir’e Geldi

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce Balıkesir'in Gönen ilçesine ziyaret gerçekleştirdi. İlçede yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelme programı düzenledi.

Muharrem İnce Balıkesir’e Geldi

Muharrem Ince Balikesire Geldi 1
Muharrem İnce Balıkesir’E Geldi

“Millete çözüm üretmeye çalışıyoruz”

Esnaf ziyaretlerinin ardından Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Gönenlilere hitap eden İnce, diğer partilerin seçim propagandalarında projelerinden bahsetmediklerini öne sürdü. Memleket Partisinin Türkiye için üçüncü bir yol olacağını vurgulayan İnce, şu sözleri dile getirdi: “Umutsuz bir Türkiye’de biz ne bir hazine yardımı alıyoruz ne de belediye yardımı alan bir partiyiz. Biz gönüllülerin kurduğu bir partiyiz. Tıpkı Ecevit’in yaptığı gibi külüstür bir arabayla avrosuz, dolarsız memleketi dolaşıp milletin derdiyle dertlenmek istiyoruz. Tencerede aş mı yoksa taş mı kaynar, et mi yoksa dert mi pişer bunu anlatmaya çalışıyoruz. Millete çözüm üretmeye çalışıyoruz. Memleket Partisinin bunlardan farkını anlatmaya çalışıyoruz.”

Başkan Adayları Eşlik Etti

İnce’ye, Memleket Partisi Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahir Bakan, Gönen Belediye Başkan adayı Songül Mert ve birçok partili eşlik etti. Memleket Partisi’nin, Balıkesir’deki seçim çalışmaları çerçevesinde gerçekleşen bu etkinlik, yerel seçimler öncesinde partinin politikalarını ve hedeflerini Gönenlilere aktarma fırsatı sundu.

Haber: AA

Emre Albayrak: “Şehir Reklam Çöplüğüne Döndü!”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu