Gündem

MUHASEBECİLERDE YENİ DÖNEM

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimli olağan kongresi gerçekleşti. Ertuğ Aslan ve Taner Yiğit’in listelerinin yarıştığı seçimin galibi Katılımcı Demokrat Grubu olarak yönetime 5 kişi girdiler. Balıkesir İttifakından ise yönetime 2 kişi girdi.

59943599 1621859724614376 126000785547853824 N

Balıkesir Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın seçimli olağan kongresi yapıldı. 2 Grubun yarıştığı seçimlerde Katılımcı Demokrat Muhasebeci Mali Müşavirler Grubu ile Balıkesir İttifakı Grubu arasında geçen yarışta üyeler ilçelerden de gelerek oylarını kullandılar. Balıkesir İttifakı Grubu Taner Yiğit ile seçime girerken Katılımcı Demokrat Muhasebeci Mali Müşavirler Grubu Ertuğ Aslan öncülüğünde seçime girdi. Katılımcı Demokrat Grubu yönetimde 5 kişi olarak yer alırken Balıkesir ittifakı Grubundan 2 kişi yönetime girmeyi başardı. Katılımcı Demokrat Grubu’ndan yönetim kurulunda yer alacak isimler; “Ertuğ Aslan, Taner Şenoğlu, Soner Acar, Eren Çekiç ve İsmail Altıntaş” oldu. Balıkesir İttifakı’ndan yönetim kurulunda yer alacak isimler;” Taner Yiğit ve Mustafa Karaduman oldu.

 

Yeni̇ 2

 

YALÇIN GÖREVİ DEVRETTİ

Oda seçimlerinin ilk gününde gündem m addelerinin görüşülmesi gerçekleştirildi. Divan Kurulu’na imza yetkisinin verilmesinin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Metin Yalçın 3 yıllık dönemde yaptıklarını anlattı. Yalçın yaptığı konuşmada;  “Odamızın 14. dönem yönetim kurulu olarak biz grubumuzun bize verdiği yetkiyle meslektaşlarımızın teveccühü ile yürüttüğümüz meslek grubumuzun ülkedeki değerlerine ve ilkelerine belirlediği hedeflere oldukça yakın bir çalışma ürettiğini düşünüyoruz. Tabi her şeyi tamamlayamıyorsunuz bizim yarım bıraktıklarımızı dava arkadaşlarımız geleceğe taşıyacaklar. Ben görevi bıraktıktan sonra değerli yol arkadaşım Ertuğ Aslan, adayımız olarak birlikte mücadeleye devam edeceğiz. Arkadaşım 9 yıllık muhalefet ve iktidar deneyimi olan kadrolar yanında ve onunla yürüyor olması güç ve donanımla meslek odamızı ileriye taşıyacağına inanıyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Yeni̇ 33

 

ASLAN “BAYRAĞI DAHA DA YÜKSEĞE TAŞIYACAĞIZ”

 

 

Yapılan seçimin galibi olan Ertuğ Aslan, “Güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Daha önceki yıllarda da rakibimiz olan tüm gruplar birleşerek Balıkesir İttifakı Grubu olarak karşımıza çıktılar. Taner Yiğit arkadaşımızla güzel bir seçim süreci yaşadık. Bizleri destekleyen, ilçelerden gelen üyelerimize ve oylarını kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Güzel bir seçim süreci yaşadık. Bu yarıştan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Hedefimiz Metin Başkandan aldığımız bayrağı daha da yukarılara taşımak” dedi. Fatma Kara

 

Yeni̇ İnternet000

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu