Gündemİlçe Haberleri

Muhtar Adayından İlginç Seçim Çalışması

Balıkesir de muhtar adaylığını açıklayan Muammer Sağlam, yaptığı ilginç muhtarlık çalışmasıyla seçmenlerinden oy istiyor.

Muhtar Adayından İlginç Seçim Çalışması

Muhtar Adayindan Ilginc Secim Calismasi 1

Her Sabah Ormana Gidiyor

Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde Cumhuriyet Mahallesinden muhtar adayı olduğunu açıklayan 51 yaşındaki Muammer Sağlam, bir aydır her sabah evinden çıkarak ormana gidiyor. Ormandan topladığı mantarları, ücretsiz olarak seçmenlere dağıtarak seçimlerde kendisine destek istiyor. Balıkesir’de melki mantarı denilen, çam ve meşe ormanlarında kendiliğinden yetişen “kanlıca” ve “çam mantarı” olarak da biliniyor.

Muhtar Adayindan Ilginc Secim Calismasi 2

“Ücretsiz olarak seçmenlerime mantar dağıtıyorum”

Yaptığı çalışma ile ilgili olarak açıklama yapan Sağlam; “ Şuanda melki sezonunda bulunuyoruz. Özellikle yaşlı olup ta mantara gidemeyen, bu sene mantar tadamadım diyen vatandaşlarımız için böyle bir çalışma başlattım. Ücretsiz olarak seçmenlerime mantar dağıtıyorum. Ben bunu bir hizmet olarak görüyorum. Takdir onların. Benim parada pulda gözüm yok. Onları çok seviyorum.” Dedi.

Muhtar Adayindan Ilginc Secim Calismasi 3

Yaşlılara Dağıtıyor

Ormandan topladığı melkileri mahallede bulunan yaşlıların evlerinin kapılarını tek tek çalarak dağıtan Muammer Sağlam’ın bu uygulaması mahalle halkı da beğenisini topluyor. Mahalle sakinlerinden Şuayip Çetin; “Biz dağa gidemiyoruz. Bize mantar getiriyor. Allah ondan razı olsun.” Dedi.

Haber: Alper Çobanoğlu

Balıkesir’in 6 Muhtarı Cumhurbaşkanı’nın Misafiri Oldu

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu